Αλήθειες και Ψέματα της 20ής αγωνιστικής!

Βασίλης Μοιρώτσος
Αλήθειες και Ψέματα της 20ής αγωνιστικής!

bet365

Το Μatch Review του gazzetta.gr περνάει από... ανιχνευτή ψεύδους τα γεγονότα της αγωνιστικής και παρουσιάζει τις αλήθειες!

Ο Εσιέν πήγε καλά σαν κεντρικός αμυντικός. Ψέμα.

Όταν ο Τελάντερ αποχώρησε τραυματίας, νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, ο Εσιέν πήγε στο πλάι του Ταυλαρίδη στο κέντρο της άμυνας. Έπαιξε εκεί για όλο το δεύτερο ημίχρονο, ελλείψει άλλης επιλογής. Το… πείραμα απέτυχε. Φέρει ευθύνη στο πρώτο γκολ, που «τρώει» την ντρίπλα του Μιλουτίνοβιτς και γενικά ήταν έξω απ’ τα νερά του. Λογικό.

Η Βέροια άξιζε περισσότερα στο ΟΑΚΑ. Αλήθεια.

Στο πρώτο πεντάλεπτο έχει δοκάρι. Στο πρώτο δεκάλεπτο έχει δύο καλές ευκαιρίες. Πηγαίνει να βγάλει το ημίχρονο με μηδέν παθητικό, χωρίς πρόβλημα και δέχεται γκολ λίγο πριν το φινάλε. Εξαιρετικά άτυχη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Μέχρι και στην τελευταία φάση του αγώνα, δοκάρι είχε.

Ο Ατρόμητος αρχίζει να θυμίζει κάτι απ’ τα παλιά. Αλήθεια.

Το έδειξε στη Λεωφόρο που κατάφερε να αναχαιτίσει τον Παναθηναϊκό των πολλών τελικών προσπαθειών με τον Στραματσόνι στον πάγκο και πήρε το 0-0 για το Κύπελλο. Το έδειξε και στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο Δέλλας το… στρώνει. Όταν ο ΠΑΟΚ άρχισε να πέφτει, ο Ατρόμητος βρήκε την αυτοπεποίθηση που του έλειπε όλο αυτό το διάστημα, κράτησε μπάλα, τη γύρισε σωστά, έφτασε στο γκολ και πήρε τον βαθμό.

Ο Πανιώνιος κέρδισε δίκαια. Ψέμα.

Αν κάποιος δει το ματς της Κομοτηνής, θα διαπιστώσει πως οι Νεοσμυρνιώτες το… έκλεψαν. Ο Πανθρακικός ήταν η ομάδα που δημιούργησε – και έχασε – πολλές ευκαιρίες, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Που θα μπορούσε να προηγηθεί. Που είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Ο Πανιώνιος βγήκε νικητής σχεδόν από το… πουθενά, με το πέναλτι του Οικονόμου στο φινάλε.

Η μεταγραφή Βιγιαφάνιες... άνοιξε την όρεξη του Ουάρντα. Αλήθεια.

Ο Αιγύπτιος έκανε ίσως το καλύτερο παιχνίδι του με την φανέλα του Παναιτωλικού. Έδωσε την ασίστ... πάρτο-βάλτο στο γκολ του Κάπελ που έκρινε το ματς, έχασε μια εξαιρετική ευκαιρία να σκοράρει, έκανε ζογκλερικές ντρίπλες και γενικά ήταν με διαφορά ο κορυφαίος του γηπέδου. Η μεταγραφή του Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό άνοιξε και την... όρεξη του Ουάρντα. Στόχος και δικός του είναι μέσω του Παναιτωλικού να κάνει μια καλή μεταγραφή σε σύλλογο του εξωτερικού, αφού ήδη τα σενάρια ενόψει καλοκαιριού είναι πάρα πολλά. Έτσι πλέον, καθώς θα έχει ακόμη πιο ηγετικό ρόλο με την φυγή του «Βίγια» θεωρεί πως με τις εμφανίσεις του στο Αγρίνιο θα κάνει το... κλικ!

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος του Πλατανιά. Ψέμα.

Απλά υπήρξε περισσότερο αποτελεσματικός. Για την ακρίβεια, πολύ αποτελεσματικός. Από τις έξι τελικές προσπάθειες, οι τρεις πήγαν στον στόχο και… έγραψαν. 100% ευστοχία για τους παίκτες του, τρία γκολ, σε ματς που δημιούργησε λιγότερες ευκαιρίες από προηγούμενα. Ο Πλατανιάς είχε σχεδόν διπλάσιες τελικές (11 έναντι 6), είχε 11 κόρνερ έναντι δύο του Παναθηναϊκού και μεγαλύτερη κατοχή μπάλας (56%-44%).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα