Ιγκόρ τι φταίει;

Ιγκόρ τι φταίει;

Αντώνης Σαούλης
Ιγκόρ τι φταίει;

bet365

Ο ΠΑΟΚ για τρίτη σερί αγωνιστική δε νίκησε και πλέον ένα ολόκληρο πλάνο πάει στον... κάδο ανακύκλωσης.

Για πρώτη φορά στον «Αδύναμο Κρίκο» του Match Review μπαίνει προπονητής. Η αλήθεια είναι πως δεν υπήρχε κάποιος παίκτης που να ξεχώρισε τόσο αρνητικά ώστε να μπει στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Οπως επίσης είναι αλήθεια πως δεν φταίει μόνο ο Ιγκορ Τούντορ για την κατάσταση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.

Ομως δεν μπορούμε να γράψουμε μια σειρά από ονόματα κι έτσι αποφασίσαμε να βάλουμε τον προπονητή. Γιατί, προφανώς, κάτι κάνει λάθος και ο ίδιος.

Εχει αλλάξει 19 φορές την ενδεκάδα του στα 20 παιχνίδια πρωταθλήματος. Μετράει τρία σερί ματς στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη (1-1 με Ξάνθη, ήττα με ΑΕΚ 1-0 και 1-1 με τον Ατρόμητο) και η τελευταία του νίκη ήταν με την Βέροια (κι αυτή με το ζόρι 2-1).



Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται 24 ολόκληρους βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό, 8 πίσω από την δεύτερη ΑΕΚ και 4 από τον τρίτο Παναθηναϊκό ο οποίος έχει τιμωρηθεί και με αφαίρεση (-3).

Οι αριθμοί γίνονται... δυσκολότεροι για τον ΠΑΟΚ και τον Τούντορ εάν δει κανείς πως Αστέρας και Πανιώνιος βρίσκονται μόλις τρεις βαθμούς πίσω του.




Τέλος κακών νέων; Σε καμία περίπτωση. Ο ΠΑΟΚ θα επισκεφτεί ακόμα την Αθήνα για να παίξει στο Καραϊσκάκης με τον Ολυμπιακό (την επόμενη αγωνιστική) για ν' αγωνιστεί στην Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό (21/02), έχει να πάει Αγρίνιο, Νέα Σμύρνη και Χανιά!

Εχει ντέρμπι Θεσσαλονίκης με τον Ηρακλή στην Τούμπα και ουσιαστικά τα μόνα φαινομενικά εύκολα ματς (εάν υπάρχουν τέτοια) είναι με Πανθρακικό (στη Κομοτηνή), Καλλονή και Λεβαδειακό στην Τούμπα.




Ταυτόχρονα θα πρέπει να διαχειριστεί και το κομμάτι των τραυματισμών. Θα επισκεφθεί δύο φορές την Αθήνα χωρίς τους Ροντρίγκες, Ζάιρο την ίδια ώρα που στο διοικητικό κομμάτι φαίνεται πως επικρατεί ένα μπάχαλο.

Προφανώς στην ερώτηση του τίτλου για το τι φταίει δεν είναι ο μοναδικός που μπορεί ν' απαντήσει. Στο τέλος όμως της ημέρας αυτός φτιάχνει και κατεβάζει την ομάδα...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΝΕΑ ΓΚΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα