Extreme way...

Νίκος Αθανασίου
Extreme way...

bet365

Ο Στραματσόνι παίζει με εξτρέμ , 4-3-3 και 4-2-3-1 και το Match Review του gazzetta.gr γράφει για τις λύσεις που δίνουν οι «ακραίοι» του Παναθηναίκού στην επίθεση.

Μετά την πρώτη αποτυχημένη δοκιμή να παίξει 4-4-2 με το υλικό που είχε στις αρχές Νοεμβρίου, ο Αντρέα Στραματσόνι έφερε... κοσμογονία στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, σαρωτικές αλλαγές, νέα πρόσωπα και τακτικές. Ο Ιταλός καθιέρωσε το 4-3-3, σε κάποια παιχνίδια όπως κόντρα στον Πλατανιά έπαιξε 4-2-3-1 και οι «πράσινοι» παίρνουν αρκετά από τους εξτρέμ. Τον Μπουμάλ που αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο, τον Καλτσά που κάνει... παπάδες στην φυσική του θέση και τον Κλωναρίδη που παίρνει περισσότερες ευκαιρίες από ποτέ.

Οι ακραίοι μεσοεπιθετικοί ουκ ολίγες φορές έβγαλαν τα κάστανα από την φωτιά, αποδείχθηκαν καθοριστικοί στην επιθετική λειτουργία του «τριφυλλιού», γεγονός που αποδεικνύουν και οι αριθμοί.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΤΣΑΣ

Ο Έλληνας εξτρέμ υπό τις οδηγίες του Ιταλού και παίζοντας εκεί που μπορεί να αποδώσει καλύτερα είναι εξαιρετικός. Ο 25χρονος άσος έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα 4 φορές ενώ έχει και μία ασίστ στο 4-2 επί του Παναιτωλικού. Η επαφή με το πλεκτό ξεκίνησε στο 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης, συνέχισε με το... σχεδόν νικητήριο στο 2-0 επί της Καλλονής και απέναντι στον Πλατανιά σκόραρε δις, την μία μάλιστα με το κεφάλι!

Οι αρετές του Καλτσά βγαίνουν πάνω στο χορτάρι και είναι λογικό στον Παναθηναϊκό να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση για την αποκάλυψη του περυσινού πρωταθλήματος που στην αρχή της φετινής σεζόν δεν είχε πάρει τον χρόνο συμμετοχής που χρειαζόταν για να προσφέρει.

ΟΛΙΒΙΕ ΜΠΟΥΜΑΛ
Ο νέος είναι ωραίος αλλά είναι και άτυχος, καθώς μετά την πτώση στο έδαφος στα Περιβόλια, μένει ένα μήνα εκτός με εξάρθρωση ώμου! Ο Καμερουνέζος αποδεικνύεται στο ξεκίνημα της καριέρας του στο «τριφύλλι», ένας άψογος... σερβιτόρος! Ούτε μία, ούτε δύο αλλά τρεις ασίστ έχει προσφέρει στους συμπαίκτες του!

Ο «Μπουμ» έκανε... σεφτέ στα γκολ στο 2-0 επί της Καλλονής και οι τρεις ασίστ του είναι οι εξής: Εκείνη στην Μυτιλήνη με την πάσα προς τον Καλτσά. Η ασίστ στην Λιβαδειά για την επιστροφή του Μπεργκ στα γκολ, όπου έβγαλε μόνο του τον Σουηδό με τα δίχτυα και εκείνη στα Χανιά με την εξαιρετική κούρσα και το άνοιγμα του παιχνιδιού προς τον Κλωναρίδη.

ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ
Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός χρειάζεται διάρκεια στο παιχνίδι του. Στοιχεία έχει και μάλιστα από εκείνα που βρίσκεις σπάνια στο ελληνικό πρωτάθλημα, αυτό είναι δεδομένο. Ο «Στράμα» τον εμπιστεύεται, του δίνει ευκαιρίες και ο ίδιος ο 23χρονος εξτρέμ δείχνει ότι μπορεί να τις εκμεταλλευτεί. Αυτός, άλλωστε, είναι και ο τρόπος για να αποκτήσει σταθερότητα.

Το 4-3-3 τον βολεύει περισσότερο, με τον «Κλώνα» να έχει μέχρι στιγμής ένα γκολ και δύο ασίστ. Την τελική πάσα στο δεύτερο γκολ επί του Παναιτωλικού, ένα... μισό γκολ στον Πέτριτς, και το υπέροχο τέρμα για το 3-1 επί του Πλατανιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα