Πρώτος μέχρι αποδείξεως του εναντίου

Γιάννης Ράμμας
Πρώτος μέχρι αποδείξεως του εναντίου
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ και τέθηκε επικεφαλής της κατάταξης της Α1. Επιτρέπει νέα αλλαγή το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου;

Ο Ολυμπιακός ανέτρεψε το -4 (73-69) του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ και την κατάσταση στην κορυφή της κατάταξης κι έχει τον έλεγχο ως προς το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της Α1. Παρόλα αυτά, κανείς στην ομάδα δεν παραβλέπει το γεγονός πως απομένουν ακόμη 11 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου κι ακριβώς αυτό επισήμαναν αμέσως μετά τη νίκη στο ντέρμπι «αιωνίων» (80-66) στο ΣΕΦ. Ο λόγος δεν είναι άλλος απ' τη φετινή προσπάθεια των υπολοίπων ομάδων εντός ή κοντά στην 4άδα.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την... απόδρασή του απ' την PAOK Sports Arena ή απ' το «Ζηρίνειο»;

Αλλά δεν είναι ο μοναδικός ασταθής εκ των δύο «αιωνίων».

Ο Παναθηναϊκός επίσης λίγο έλειψε να ηττηθεί απ' τον ΠΑΟΚ και μάλιστα στο ΟΑΚΑ, ενώ δυσκολεύτηκε αρκετά με τη... συγκάτοικο ΑΕΚ.

Με το πρόγραμμα της Ευρωλίγκας να επιβαρύνει τις προσπάθειες όλων, ίσως το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου να επιφυλάσσει... απρόοπτα. Η υψηλή επικινδυνότητα... ξεχειλίζει απ' τη σειρά των αγωνιστικών.

Μέσα σ' όλα υπάρχει και το... αμαρτωλό παρελθόν αμφότερων!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα