«Μπέρμπα»; Εσύ;

Αντώνης Σαούλης
«Μπέρμπα»; Εσύ;

bet365

Η στατιστική του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στα 38 λεπτά που αγωνίστηκε στο ΟΑΚΑ τα λέει. Μπόνους, η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε για χτύπημα εκτός φάσης.

Το καλοκαίρι έφτασε στην Τούμπα ως «Μεσσίας». Πολύ λογικό. Παίκτες με το βιογραφικό του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ δεν έχουν φορέσει συχνά την φανέλα του ΠΑΟΚ. Και με την μεταγραφή του Βούλγαρου και όλα όσα έγιναν το καλοκαίρι στον «Δικέφαλο του Βορρά» φαινόταν πως υπάρχει η δυναμική για κάτι καλύτερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Ομως μετά από έξι μήνες ο «Μπέρμπα» δεν δείχνει να έχει βοηθήσει. Ο απολογισμός του δεν είναι αυτός που περίμεναν οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Σε σύνολο 12 αγώνων στο πρωτάθλημα έχει πετύχει τέσσερα γκολ από τα οποία τα δύο είναι με πέναλτι.

Και φυσικά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τον πήραν για τα μεγάλα παιχνίδια. Εκεί που θα μπορούσε να κάνει την διαφορά και με την (αδιαμφισβήτητη) κλάση του αλλά και με την προσωπικότητά του.


Τέτοιο ήταν το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Μπερμπάτοφ πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο αλλά πρόλαβε ν' αγωνιστεί μόλις 38 λεπτά. Τι έκανε σε αυτό το διάστημα. Οτι περνούσε από το... πόδι του (εν τέλει και από το χέρι του) για να μην βοηθήσει την ομάδα του. Η στατιστική του απογοητευτική.





Μόλις έξι σωστές πάσες για επίθεση, δύο λάθη και επτά φάουλ! Προσέξτε. Δεν κέρδισε επτά φάουλ αλλά τα έκανε! Δεν κέρδισε κανένα και φυσικά δεν έκανε ούτε μία τελική προσπάθεια. Ολοκλήρωσε την πολύ κακή του βραδιά με την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε για εκτός φάσης χτύπημα στον Σιμόες μιας και προσπάθησε να τον βρει και με το αριστερό και με το δεξί χέρι!





Με διαφορά ο πιο αδύναμος κρίκος της 19ης αγωνιστικής του match review. Και γιατί δεν βοήθησε την ομάδα του σ' ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι γι' αυτήν και γιατί είναι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη αποβολή στην πολυετή καριέρα του Βούλγαρου φορ! Η τελευταία φορά που είχε αποβληθεί χρονολογείται στις 21 Σεπτεμβρίου του 2002 όταν με την φανέλα της Λεβερκούζεν έπαιξε στην έδρα της Βέρντερ και είχε διαπληκτιστεί με τον Μικού στο 55'.

ΣΤΟ 2.30 ΤΩΝ HIGHLIGHTS Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΝΤΙΜΙΤΑΡ ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα