Μίκαελ Εσιέν: Γκολ μετά από 967 μέρες

Αντώνης Σαούλης
Μίκαελ Εσιέν: Γκολ μετά από 967 μέρες

bet365

Ο Μίκαελ Εσιέν βρήκε ξανά δίχτυα μετά από δύο χρόνια, επτά μήνες και 23 μέρες και 2,5 ολόκληρες σεζόν όταν ήταν συμπαίκτης με τους Οζίλ, Μπενζεμά, Ιγκουαϊν.

Ηταν το 78' στην Λιβαδειά. Ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά στο σκορ με το γκολ του Μπεργκ. Ο Τελάντερ είδε την κίνηση στα δεξιά του Μέστο, ο Ιταλός κατέβασε την μπάλα κι έβγαλε την σέντρα. Ο Πέτριτς άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του μιας και κατάλαβε ότι δύσκολα θα τελείωνε ο ίδιος την φάση ελπίζοντας ταυτόχρονα πως κάποιος θα έχει ακολουθήσει την φάση και θα ήταν στην περιοχή.

Αυτός που ήλπιζε ο Κροάτης ήταν ο Εσιέν. Πάνω στο βηματισμό του έπιασε το σουτ και μπουμ. 0-2 για τον Παναθηναϊκό και γκολ για τον Γκανέζο! Ενα γκολ το οποίο κυνηγούσε τις τελευταίες αγωνιστικές (ο Διούδης την προηγούμενη εβδομάδα του έβγαλε ένα απίστευτο σουτ) και είχε προειδοποιήσει στην Λιβαδειά στο πρώτο ημίχρονο όταν από την μικρή περιοχή κατάφερε κι έστειλε την μπάλα άουτ.



Είναι η στιγμή της 19ης αγωνιστικής για το match review μιας και ο Εσιέν πανηγύρισε ξανά γκολ μετά από 967 μέρες! Για να μην μπερδευτείτε μιλάμε για 2 χρόνια, 7 μήνες και 23 μέρες από την τελευταία φορά που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ηταν η τελευταία αγωνιστική της La Liga με την Ρεάλ Μαδρίτης να υποδέχεται την Οσασούνα. Στο 38' ο Οζίλ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μίκαελ Εσιέν με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-0 για την «Βασίλισσα». Τότε ο Γκανέζος ήταν στην ίδια 11αδα (εκτός από τον Γερμανό μέσο) με τους Ιγκουαϊν, Μπενζεμά, Ντι Μαρία και Μόντριτς.


ΟΚ, δεν είναι σύνηθες και δεν περιμένεις από ένα αμυντικό χαφ να σκοράρει συχνά. Αλλά και τα σχεδόν τρία χρόνια χωρίς γκολ είναι πάρα πολλά. Τις δύο προηγούμενες σεζόν (14/15 και 13/14) δεν είχε γκολ και πέρασε ένα ακόμα εξάμηνο με τον Παναθηναϊκό για να σκοράρει.




Το εκπληκτικό είναι ότι σκόραρε στην 9η τελική του προσπάθεια. Δείγμα του πόσο κυνηγούσε το γκολ στα οκτώ παιχνίδια που έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Το ήθελε και ο ίδιος πολύ το γκολ κι εν τέλει τα κατάφερε κόντρα στον Λεβαδειακό. Δίχως αμφιβολία η στιγμή της 19ης αγωνιστικής για το Match Review του gazzetta.gr.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ 5.20 ΤΩΝ HIGHLIGHTS ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΙΚΑΕΛ ΕΣΙΕΝ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα