Τα Best Goals της 29ης αγωνιστικής (vids)

Gazzetta team
Τα Best Goals της 29ης αγωνιστικής (vids)

bet365

Το Match Review του gazzetta.gr παρουσιάζει τα καλύτερα γκολ της 28ης αγωνιστικής και σας δίνει την δυνατότητα να ψηφίσετε αυτό που σας άρεσε περισσότερο.

Προτελευταία αγωνιστική. Και παρά το γεγονός ότι τα περισσότερα έχουν κριθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα είχαμε μόλις 18 γκολ για την 29η αγωνιστική. Ένα λιγότερο από την προηγούμενη! Παρόλα αυτά υπήρχαν αρκετά όμορφα γκολ και το Match Review του gazzetta.gr επέλεξε τα πέντε που ξεχώρισαν από τα οποία εσείς μπορείτε να ψηφίσετε το καλύτερο για την 29η αγωνιστική.

Επιλογή πρώτη: Τσουκαλάς με Αστέρα Τρίπολης (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Ο μέσος του Απόλλωνα πήγε να στερήσει από την πρώην ομάδα του την Ευρώπη. Μ’ ένα άπιαστο σουτ έστειλε την μπάλα οριζόντιο δοκάρι και μέσα για το 1-0 του Απόλλωνα μέσα στην Τρίπολη.

Επιλογή δεύτερη: Πίτι με ΠΑΣ Γιάννινα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Απιαστο αριστερό σουτ έξω από την περιοχή που έστειλε την μπάλα στο παράθυρο του Βελλίδη για ένα από τα καλύτερα γκολ φέτος της Λαμίας.

Επιλογή τρίτη: Μπρουνο με Λεβαδειακό (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Μπορεί ο επιθετικός του Ατρομήτου να έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα αλλά για να φτάσει σε αυτό το σημείο οι «κυανόλευκοι» έκρυψαν την μπάλα!

Επιλογή τέταρτη: Φορτούνης με Παναιτωλικό (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Ο Ολυμπιακός έπαιξε γρήγορα την μπάλα και οι «ερυθρόλευκοι» την έκρυψαν πριν φτάσει στον Μιραλάς ο οποίος την έσπασε στον Φορτούνη κι αυτός με πλασέ στην κίνηση σκόραρε.

Επιλογή πέμπτη: Σάκχοφ με Παναθηναϊκό (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Ο ΠΑΟΚ έβγαλε μια εντυπωσιακή αντεπίθεση ο Μάτος έβγαλε την σέντρα δύο παίκτες του Δικέφαλου έκαναν προσποίηση για να έρθει ο Σάκχοφ και να πλασάρει με την μία.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ 29ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ MATCH REVIEW TOY GAZZETTA.GR

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα