Οι στιγμές της 28ης αγωνιστικής

Αντώνης Σαούλης
Οι στιγμές της 28ης αγωνιστικής

bet365

Η Super League Σουρωτή μας χάρισε για μια ακόμη Κυριακή στιγμές που δεν θα ξεχάσουμε και το Match Review του gazzetta.gr τις κράτησε και σας τις παρουσιάζει…

10% επιστροφή* στις απώλειες και και 190+ ειδικά στοιχήματα στον αγώνα Μπιλμπάο - Λεβάντε! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Πλέον δεν υπάρχει σαββατοκύριακο αλλά μόνο… Κυριακή. Στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές όλες τις συγκινήσεις (όσες έχουν απομείνει δηλαδή) θα τις βιώνουμε την ίδια μέρα και την ίδια ώρα. Όπως συνέβη και την 28η αγωνιστική με το Match Review του gazzetta.gr να τις συγκρατεί και να σας τις παρουσιάζει. Ουσιαστικά οι όποιες εκκρεμότητες υπήρχαν μειώθηκαν στο ελάχιστο. Για την ακρίβεια μόνο στη μάχη της Ξάνθης με τον Αστέρα για την 5η θέση. Η ΑΕΚ και μαθηματικά είναι πρωταθλήτρια (εκτός αν υπάρξει αλλαγή στην εφέσεων), η Κέρκυρα ψάχνει ένα θαύμα για να μείνει και όλα τα υπόλοιπα κρίθηκαν.

Στην Κέρκυρα λοιπόν η στιγμή που ξεχώρισε ήταν όταν ο Παντελίδης φώναξε στον Αθανασιάδη να πιάσει το πέναλτι και όντως ο τερματοφύλακας του Αστέρα απέκρουσε αλλά ήταν άτυχος μιας και η μπάλα έφτασε στον Τουράμ ξανά που σκόραρε.

Στα Γιάννενα όλα τα λεφτά ήταν το δοκάρι του Κόντε στο 86’. Ένα απίστευτο φάουλ με τρομερά φάλτσα που όμως σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στη Νέα Σμύρνη η φάση του πρώτου γκολ δίχως αμφιβολία ξεχώρισε. Και γιατί ο Λουτσιάνο σκόραρε μετά τον τραυματισμό του αλλά και γιατί παραλίγο να τραυματιστεί στο δοκάρι ο Κότνικ ο οποίος έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Στην Τούμπα η κεφαλιά του Μπίσεσβαρ είναι αυτή που ξεχώρισε. Στις δηλώσεις του δεν εξήγησε αν το ήθελε ή όχι αλλά τόνισε πως είχε να βάλει γκολ με το κεφάλι από 18 χρονών!

Στο Περιστέρι είδαμε μόλις το δεύτερο χατ-τρικ της σεζόν! Ο Ντιγκινί έβαλε τρία γκολ πήρε την μπάλα σπίτι του κι έγινε ο δεύτερος μετά τον Βράνιες μέσα στη σεζόν που σημείωσε χατ-τρικ.

Στο Αγρίνιο ουδείς θα θυμάται το παιχνίδι παρά μόνο η Λαμία εάν τελικά γίνει το απίστευτο η Κέρκυρα σωθεί κάτι που φαντάζει τρομερά δύσκολο.

Στην Ριζούπολη το χέρι του Κοντοέ τελικά κράτησε και μαθηματικά τον Απόλλωνα στην κατηγορία μιας και ο Κατσικογιάννης δε το είδε στο 92’!

Τέλος στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ επέστρεψε στον τίτλο του πρωταθλητή μετά από 24 χρόνια! Και η στιγμή που ξεχωρίσαμε εμείς και είναι η κεντρική φωτογραφία είναι όταν όλη η ομάδα πέταξε στον αέρα τον Μάνταλο. Ακόμα και ο Χιμένεθ.

Οι αριθμοί της αγωνιστικής:
Γκολ: 19
Κίτρινες: 33
Κόκκινες: 3
Δοκάρια: 6
Πέναλτι: 4

Η φωτογραφία της αγωνιστικής:
Από την στιγμή που η κεντρική φωτογραφία ανήκει στη νέα πρωταθλήτρια, ΑΕΚ η φωτογραφία της αγωνιστικής ανήκει σε μια υπέροχη στιγμή που είδαμε στην Ριζούπολη. Ο παππούς πήρε τον εγγονό του στο γήπεδο για να δουν τον Απόλλωνα. Και συνδυάστηκε με νίκη επί του Ολυμπιακού και παραμονή στην κατηγορία! Τι άλλο να ζητήσει ο παππούς για το εγγόνι του!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα