Οι στιγμές της 27ης αγωνιστικής

Αντώνης Σαούλης
Οι στιγμές της 27ης αγωνιστικής

bet365

Η Super League Σουρωτή μας χάρισε γι' ακόμα ένα σαββατοκύριακο στιγμές που δεν θα ξεχάσουμε και το Match Review του gazzetta.gr τις κράτησε και σας τις παρουσιάζει...

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Το Πάσχα πέρασε το πρωτάθλημα ξανάρχισε. Χωρίς εκπλήξεις, ευτυχώς χωρίς παρατράγουδα και με ωραίες στιγμές. Συνολικά 22 γκολ μετρήσαμε, η μάχη για την πέμπτη θέση συνεχίζεται να είναι ορθάνοιχτη για πολλές ομάδες, αυτή του υποβιβασμού αρχίζει να ξεκαθαρίζει και μπαίνουμε στην τελική ευθεία που όλοι οι αγώνες θα γίνονται την ίδια στιγμή.

Βέβαια η 27η αγωνιστική άρχισε με το 0-0 στο Λαμία-Απόλλων που όλοι το περίμεναν. Ενα αποτέλεσμα που σύμφερε και τις δύο ομάδες για να αυξήσουν την διαφορά από την Κέρκυρα. Βεβαίως το θεάμα (;) που παρουσίασαν (;) ήταν τέτοιο που οι φίλοι της Λαμίας αποδοκίμασαν και ζητούσαν από τους παίκτες να αγωνιστούν κανονικά.

Στην Λιβαδειά, το σύνολο του Ανιγκό έκανε ακόμα μία νίκη, μαθηματικά παραμένει στο κόλπο της πέμπτης θέσης αλλά την παράσταση έκλεψε ένας πιτσιρίκος που ήταν Ball Boy με γυαλί ηλίου κι έδειχνε να το διασκεδάζει.

Στην Τούμπα ξεχώρισε το υπέροχο τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι παίκτες της ομάδας πριν η μπάλα φτάσει στον Πρίγιοβιτς και στη συνέχεια είδαμε και το τέρμα του Ντουρμισάι σ' ένα «κρύο» ματς μιας και γινόταν κεκλεισμένων.

Στην Λάρισα είδαμε ένα τρελό πρώτο ημίχρονο με ανατροπή (το 0-1, 3-1) με κόκκινη που στο Αγρίνιο αναρωτιούνται ακόμα γιατί υπήρχε και πέναλτι! Ολα στα πρώτα 45 λεπτά.

Ο Γέντριτσεκ στην Ξάνθη σημείωσε ένα από τα γκολ της σεζόν κι έδωσε μεγάλο αβαντάζ στην ομάδα του για την πέμπτη θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Γκολ από τα 35 μέτρα!

Στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι παρά τα χιλιάδες προβλήματα και παρά τα όσα έγιναν τον Γενάρη θα μπορούσε να διεκδικήσει την έξοδό του στην Ευρώπη μιας και νίκησε τον Ατρόμητο αλλά αντ' αυτού δεν ξέρει ακόμα αν θα βρίσκεται στην Σούπερ Λίγκα ή όχι.

Στα Χανιά η στιγμή που ξεχώρισε είναι αυτή της βασικής φωτογραφίας. Οταν κατά την διάρκεια του αγώνα οι παίκτες έκαναν ένα γρήγορο ντουζάκι...

Τέλος στο Καραϊσκάκης ο Μιραλάς έδιωξε την κατάρα από πάνω του μιας και σκόραρε για δεύτερη φορά αλλά η πρώτη ήταν από το σημείο του πέναλτι!

Οι αριθμοί της αγωνιστικής:
Γκολ: 22
Κίτρινες: 32
Κόκκινες: 4
Πέναλτι: 2
Δοκάρια: 4

Η φωτογραφία της αγωνιστικής
Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει δεκάδες προβλήματα όμως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας προσπαθούν ακόμα. Και η νίκη επί του Ατρομήτου ήταν μια καλή ευκαιρία για να επιστρέψουν τα χαμόγελα στους παίκτες. Το καταλαβαίνει κανείς από τον Μουνιέ ο οποίος κατέβασε τον γιο του αλλά κι αυτά του Μολίνς για να χαρούν μαζί τους... Να θυμηθούν ή καλύτερα για να μην ξεχάσουν την αξία του ποδοσφαίρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα