Τα Best Goals της 27ης αγωνιστικής

Gazzetta team
Τα Best Goals της 27ης αγωνιστικής

bet365

Το Match Review του gazzetta.gr παρουσιάζει τα καλύτερα γκολ της 27ης αγωνιστικής και σας δίνει την δυνατότητα να ψηφίσετε αυτό που σας άρεσε περισσότερο.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Το αρνάκι δεν έκατσε βαρύ κι έτσι την 27η αγωνιστική αυτή μετά το Πάσχα σημειώθηκαν 22 γκολ, εφτά περισσότερα σε σχέση με 26η. Το Match Review επέλεξε τα τέσσερα που ξεχώρισαν από τα οποία εσείς μπορείτε να ψηφίσετε το καλύτερο για την 27η αγωνιστική.

Επιλογή πρώτη: Πρίγιοβις με Πανιώνιο (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Μπορεί ο Σέρβος τεχνικός να έκανε ένα απλό τελείωμα αλλά ο ΠΑΟΚ έφτιαξε μία επίθεση από την άμυνα και το γκολ ξεχωρίζει για την ομαδική προσπάθεια και το πως έφτασε η μπάλα στον Πρίγιοβιτς για το 3-0 του Δικέφαλου.

Επιλογή δεύτερη: Ντουρμισάι με ΠΑΟΚ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Εφτιαξε μόνος του την φάση μιας και με το κοντρόλ ξεφορτώθηκε τον αντίπαλό του κι αποφάσισε να «οπλίσει» έξω από την περιοχή. Ενα υπέροχο σουτ που έστειλε την μπάλα στο παράθυρο του Πασχαλάκη.

Επιλογή τρίτη: Γέντριτσεκ με ΠΑΣ Γιάννινα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Ηταν η έμπνευση, ήταν το τελείωμα. Ο Σλοβάκος επιθετικός της Ξάνθης είδε τον Βελλίδη εκτός εστίας κι αποφάσισε να εκτελέσει από τα 35 μέτρα με ένα ψιλοκρεμαστό σουτ που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ.

Επιλογή τέταρτη: Μιλοσάβλιεβιτς με Παναιτωλικό (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Μια εξαιρετική αντεπίθεση της ΑΕΛ κατέληξε στον Μιλοσάβλιεβιτς ο οποίος με σουτ στη κίνηση έστειλε την μπάλα στη γωνία του Κυριακίδη.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ 27ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα