Το... GREXIT του Κέβιν! (pics)

Το... GREXIT του Κέβιν! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Το... GREXIT του Κέβιν! (pics)

bet365

Ο Κέβιν Μιραλάς ήρθε τον Iανουάριο ως... Μεσσίας στον Ολυμπιακό για να φτάσουμε αρχές Απριλίου και να αποδεικνύεται η χειρότερη μεταγραφή του χειμώνα για την ομάδα του!
Στην Λιβαδειά έπαιξε 86 λεπτά. Εάν προσπαθήσει κανείς να θυμηθεί όλο το ματς έχει μία ωραία ντρίμπλα στον Γιακουμάκη και μία καλή εκτέλεση φάουλ. Μέχρι εκεί... Δύσκολα θα φέρει στο νου του κάτι άλλο αξιοσημείωτο. Ο Κέβιν Μιραλάς επέστρεψε στο Λιμάνι δείχνοντας διάθεση με τις δηλώσεις του να τα δώσει όλα για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Και όμως αποδείχθηκε σε μεγάλη αγωνιστική απογοήτευση, μην έχοντας καμία σχέση με τον παλιό καλό Μιραλάς. Ο Βέλγος διεθνής μεσοεπιθετικός ως δανεικός από την Έβερτον στον Ολυμπιακό έχει αγωνιστεί σε 9 ματς στην Λίγκα και σε 3 στο Κύπελλο και έχει σκοράρει μόνο μία φορά με εκτέλεση πέναλτι. Η ρήτρα του Βέλγου είναι ιδιαίτερα υψηλή και παρότι από τον Ολυμπιακό εξαρχής τόνιζαν την πρόθεσή τους να τον κρατήσουν σύμφωνα με την εικόνα του στο γήπεδο κάτι τέτοιο δεν μπορεί να θεωρείται πια τόσο πιθανό... Τουλάχιστον όχι με αγορά από την Έβερτον.
Η κάκιστη εικόνα του Μιραλάς στο ματς με τους Βοιωτούς ίσως να είναι και το ποτήρι που... ξεχείλισε. Η εμμονή και επιμονή να παίζει βασικός σε όσο κακή κατάσταση και εάν είναι όχι μόνο έσπασε την τριάδα Φορτούνη - Ανσαριφάρντ - Μάριν αλλά δημιούργησε και μεγάλες ανισορροπίες στην διάταξη της ομάδας και σίγουρα την επηρέασε αρνητικά. Ο έμπειρος άσος ήρθε ως ο παίκτης που θα έκανε την διαφορά αλλά αντίθετα αποδείχθηκε αγωνιστικό... βαρίδι...
ΔΕΚΑ ΠΑΣΕΣ ΜΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ, ΟΣΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΕ ΣΙΣΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ... ΠΡΑΞΕΙΣ!
Στο ματς με τον Λεβαδειακό ο Μιραλάς παρότι ήταν κάκιστος έμεινε στο γήπεδο 86 λεπτά. Ο Γκαρθία θα μπορούσε να τον είχε κάνει αλλαγή πολύ πιο νωρίς αλλά τον άφησε στο γήπεδο. Σε αυτό το διάστημα είχε 10 πάσες, όσες και ο Παπέ Σισέ στο παιχνίδι! Έκανε μόνο μία τελική, είχε 3 / 5 γεμίσματα, 4 λάθη και 3 κερδισμένα φάουλ. Εκτός αυτού ο Βέλγος τόνιζε μετά την αναμέτρηση πως η ομάδα έπρεπε να σταματήσει να μιλάει και να περάσει από την θεωρία στην πράξη ενώ ο ίδιος όλον αυτόν τον καιρό δεν προσέφερε παρά ελάχιστα...
ΠΩΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ...
Ήταν Σάββατο 6 Γενάρη όταν ο Ολυμπιακός έκανε το... μπαμ με την επιστροφή του Μιραλάς στην Ελλάδα! Προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού και φέρνοντας πολύ κόσμο στο αεροδρόμιο για να τον υποδεχθεί! Ο ίδιος ο Βέλγος είχε υποσχεθεί να δώσει τα πάντα γυρίζοντας... σπίτι του όπως είχε επισημάνει τότε. Στις 9 Μαρτίου και ενώ υπήρχαν ακόμα έξι ματς πρωταθλήματος ο Μιραλάς δεν είχε καταφέρει όχι να κάνει την διαφορά αλλά ούτε καν να βοηθήσει έστω έως έναν βαθμό...
Και ας έλεγε ο ίδιος λίγες ημέρες μετά πως ήθελε μόνο Ολυμπιακό και ότι δεν σκεφτόταν κάτι άλλο για τη νέα χρονιά...
ΜΙΡΑΛΑΣ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ; ΑΠΩΝ!
Στην 20ή αγωνιστική υπήρχε το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και το... οδυνηρό 1-2. Στο παιχνίδι αυτό των Πειραιωτών ο Μιραλάς είτε έπαιξε είτε όχι ένα και το αυτό ήταν. Σε 95 λεπτά είχε μόνο 1 πάσα και 3 λάθη με 2 φάουλ σε βάρος του και 2 φάουλ υπέρ. Στην 24η αγωνιστική και το κεκλεισμένων των Θυρών ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό οι γηπεδούχοι είδαν τον αιώνιο αντίπαλό τους με 10 παίκτες να τους βγάζει φάσεις και τον Βέλγο να κινείται ξανά σε ρηχά νερά... Και σε αυτόν τον αγώνα ο Κέβιν Μιραλάς είχε 95 λεπτά με 1/4 γεμίσματα, 3 πάσες, 1 λάθος, 2 κλεψίματα και 2 επεμβάσεις αλλά και 1 φάουλ υπέρ και 1 κατά. Επίσης της ουσίας πάντως ούτε στα ντέρμπι είδαμε τον γνωστό πολύ καλό Μιραλάς.
ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ!
Στις 7 Γενάρη ο Μιραλάς είχε κάνει τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού. Τότε είχε πει ότι «ο πρόεδρος (σ.σ. Βαγγέλης Μαρινάκης) έκανε τα πάντα για να έρθω ξανά σπίτι μου. Επέστρεψα στο σπίτι μου. Αυτό το club είναι τα πάντα για μένα.
Ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από ένας σύλλογος. Κάτι παραπάνω από μια ομάδα. Είναι η οικογένειά μου και ανυπομονώ να φορέσω και πάλι τη φανέλα και να αρχίσω να σκοράρω για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Θέλω να βάλω πολλά γκολ και να βοηθήσω να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που δεν με ξέχασε. Και εγώ τους έχω πάντα στην καρδιά μου. Ανυπομονώ να παίξω ξανά μπροστά τους και να χαρίσω πάλι τίτλους». Τελικώς επί των ημερών του κατά την επιστροφή του ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τον θεσμό του Κυπέλλου από την ΑΕΚ, έχασε τον τίτλο της Super League και ενώ ο ίδιος όπως αναφέραμε ξανά σκόραρε μόνο μία φορά με πέναλτι. Και αυτό στο ματς με τον Πλατανιά.
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ... GREXIT!
Εάν ρίξει κανείς μία ματιά στα έως τώρα στατιστικά του Μιραλάς θα τον πιάσει απογοήτευση. Στην κατηγορία value for money παίρνει... μηδέν με βάση όσα δαπανήθηκαν για το συμβόλαιό του και τον δανεισμό του και δεν είναι λίγα... Δεν είναι όμως μόνο οι αριθμοί. Η ένταση στο παιχνίδι του έχει χαθεί, οι προσωπικές ενέργειες δεν υπάρχουν και οι τελικές του είναι απλώς κακές εμπνεύσεις. Όλα αυτά τον οδηγούν στο... GREXIT από τον Ολυμπιακό... Δείτε πιο κάτω τα στατιστικά του:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα