Οι στιγμές της 24ης αγωνιστικής

Αντώνης Σαούλης
Οι στιγμές της 24ης αγωνιστικής

bet365

Η Super League Σουρωτή μας χάρισε γι' ακόμα ένα σαββατοκύριακο στιγμές που δεν θα ξεχάσουμε και το Match Review του gazzetta.gr τις κράτησε και σας τις παρουσιάζει...

Λίγο καλύτερα τα πράγματα στο ελληνικό πρωτάθλημα σε σχέση τα όσα (δεν) είδαμε την προηγούμενη αγωνιστική. Η 24η μας έδωσε ένα απίστευτο παιχνίδι (Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ), ένα κακό ντέρμπι με δύο πέναλτι, μεγαλύτερο σασπένς για την πέμπτη θέση και τρομερό ενδιαφέρον για τον υποβιβασμό.

Στα Χανιά η στιγμή της αγωνιστικής είναι το αυτογκόλ του Στάμου. Ο Πλατανιάς δεν είχε απειληθεί έδειχνε ικανός ότι μπορεί να κάνει την ζημιά στην Λαμία αλλά το απίστευτο γκολ του Στάμου άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα.

Στην Κέρκυρα είδαμε τον Σκόνδρα να... μεταφορφώνεται σε Ζλάταν και να πετυχαίνει γκολ με απίστευτο τακουνάκι μετά από κόρνερ και στο Περιστέρι τον Ατρόμητο να κάνει ακόμα μία νίκη με την Ξάνθη και πλέον με τις τιμωρίες σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό να ονειρεύεται ακόμα και την δεύτερη θέση.

Στην Τρίπολη η στιγμή είναι δίχως αμφιβολία το γκολ του Ιγκλέσιας στο... 98! Ενα απόλυτο κοντράστ συναισθημάτων με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να καταρρέουν και αυτούς του Αστέρα να γλεντάνε μια πολύ μεγάλη νίκη.

Στο ΟΑΚΑ την στιγμή την χάρισε Χιμένεθ και ο Λιβάια στο τέλος του αγώνα καλώντας τον μικρό Ανδρέα στ' αποδυτήρια. Τις λεπτομέρειες της συγκεκριμένης στιγμής μπορείτε να τις διαβάσετε στην φωτογραφία της αγωνιστικής.

Στο ντέρμπι η στιγμή δεν είναι κανένα από τα πέναλτι. Αλλά το κλάμα του Αλτμαν που καταλαβαίνει τι ζημιά έχει πάθει στο γόνατο στην τελευταία φάση του αγώνα και βάζει τα κλάματα...

Οι αριθμοί της αγωνιστικής
Γκολ:18
Αυτογκόλ: 2
Πέναλτι: 4 (εύστοχα και τα 4)
Κίτρινες: 44
Κόκκινες: 1
Δοκάρια: 2

Η φωτογραφία της αγωνιστικής
Τα όσα έγραψε ο Ανδρέας Δημάτος για την ιστορία της συγκεκριμένης φωτογραφίας την κάνει έντονη και ξεχωριστή.
«Εσύ είσαι ο μικρός μου ήρωας; Εσύ είσαι ο μεγάλος Ανδρέας; Έλα μέσα μαζί μου μαζί με το βραβείο» του είπε ο Μανόλο Χιμένεθ και τον έβαλε μέσα στα αποδυτήρια για να δώσει το βραβείο στον Μάρκο Λιβάια που έσκυψε και τον φίλησε!
«Θέλω λίγο την προσοχή σας» φώναξε ο Μανόλο διακόπτοντας τις συζητήσεις και το χαλαρά πανηγυρικό κλίμα στα αποδυτήρια. «Θέλω να σας γνωρίσω έναν φίλο μου. Θέλω να γνωρίσετε έναν πραγματικό μαχητή, έναν πραγματικό νικητή»...
Ο μικρός Αντρέας ζούσε το δικό του όνειρο αλλά κάπου εκεί βγήκαμε και τον αφήσαμε μόνο με τα ινδάλματά του.
Τη σιωπή διέκοψε μια φωνή παίκτη της ΑΕΚ, δεν κατάλαβα ποιος ήταν. Αλλά δεν έχει σημασία! Την παραμικρή...
«Ανδρέα γερά πρωτάθλημα ξανά» φώναξε και τον ακολούθησαν ρυθμικά όλοι μαζί. Και μετά... «Ανδρέα ψυχάρα για πάντα ΑΕΚάρα». Και πολλά χειροκροτήματα, πολύ αγάπη, πραγματικά αποδυτήρια μεγάλης ομάδας...
Και μετά ο Μανόλο τον έβγαλε έξω από τα αποδυτήρια, τον ξεπροβόδισε μαζί με τον πατέρα του με μια μεγάλη αγκαλιά. «Χαιρέτησέ με δυνατά» τον προέτρεψε δίνοντάς του τα χέρια του.
Εισέπραξε ένα χαμόγελο ευτυχίας από ένα αγόρι που το δικό του χαμόγελο αξίζει όλα τα εκατομμύρια και όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου!
Τουλάχιστον ας διατηρήσουμε τη δυνατότητα να ξεχωρίζουμε τα σημαντικά σε αυτή τη ζωή. Και να ευχηθούμε ένα μεγάλο κουράγιο σε όλα τα παιδιά του κόσμου που δίνουν πρόωρα την πιο σκληρή μάχη.
Σε ευχαριστούμε Μανόλο!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα