Ουάρντα με... τρέλα και γκολάρες!

Ουάρντα με... τρέλα και γκολάρες!

Νίκος Μαρούδας
Ουάρντα με... τρέλα και γκολάρες!

bet365

Ο Αμρ Ουάρντα... ζωγράφισε και πάλι για τον Ατρόμητο με μια νέα γκολάρα και πανάξια είναι ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της αγωνιστικής που μας πέρασε. Το Match Review του gazzetta γράφει για την τρέλα του Αιγύπτιου και τα πανέμορφα γκολ που έχει πετύχει με την φανέλα των Περιστεριωτών.

Σήμερα μόνο, επιστροφή* 10% στις καθαρές απώλειες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Έχει καταφέρει να γίνει σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Ατρόμητου από τους πρώτους κι όλας μήνες στο Περιστέρι. Έχει καταφέρει να λατρευτεί όσο κανένας άλλος την φετινή σεζόν στην ομάδα του Νταμίρ Κάναντι. Η τρέλα του, γνωστή, το ταλέντο του, επίσης! Ο λόγος φυσικά για τον δικό μας... Σαλάχ, τον Αμρ Ουάρντα!

Ο Αιγύπτιος, για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν ο κορυφαίος για τον Ατρόμητο κι ο άνθρωπος που έδωσε βαθμό στην ομάδα του. Ένα πανέμορφο τέρμα κόντρα στην ΑΕΚ ήταν αρκετό για να... σώσει τους Περιστεριώτες και να δείξει πως ο Ουάρντα δεν καταλαβαίνει από τίποτα.

Ο... Φαραώ από το Περιστέρι, είναι ο MVP της αγωνιστικής και το Match Review του gazzetta γράφει για την τρέλα του και για τις γκολάρες που έχει προσφέρει στον Ατρόμητο και στο ελληνικό πρωτάθλημα φέτος.

Ένα κανονικό παιδί εντός γηπέδου!

Πρόκειται για τον ορισμό του «ζει το παιχνίδι». Ο Αμρ Ουάρντα, είναι το παιχνίδι! Παίζει κάθε φορά και απολαμβάνει αυτό που κάνει. Τρελαίνεται σαν μικρό παιδί, παθιάζεται σαν τέτοιο και στο τέλος πανηγυρίζει ή στεναχωριέται σαν αυτό!

Όλα αυτά ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που σε λίγους μήνες θα αγωνιστεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Συμπαίκτης με τον Σαλάχ, της Λιβέρπουλ! Βλέπετε, οι δυο τους είναι φιλαράκια, κολλητοί, μαζί στα δωμάτια στις αποστολές. Η Πρέμιερ Λιγκ έχει τον Σαλάχ των πλουσίων κι εμείς μπορούμε να πούμε πως έχουμε τον... Σαλάχ των φτωχών!

Εκτός από την τρέλα του, η προσφορά του στον Ατρόμητο φέτος είναι τεράστια. Στα περισσότερα παιχνίδια είναι εξαιρετικός. Είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 7 τέρματα με το ένα να είναι πιο ωραίο από το άλλο...

Σκοράρει και με το αριστερό!

Ως γνωστόν το καλό πόδι του Ουάρντα είναι το δεξί. Κόντρα στην ΑΕΚ σημείωσε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς. Όπως είπε ο ίδιος, λίγο πριν σκοράρει είχε νιώσει ενοχλήσεις στο καλό του πόδι, το δεξί. Έτσι, αποφάσισε να κάνει αυτό το σουτ που όλοι είδαμε και θαυμάσαμε το αριστερό πόδι.

Η κατάληξη; Το δεξί παραθυράκι της εστίας του Τσιντώτα που δεν μπορούσε να κάνει το πραγματικό. Πλέον ο Ουάρντα είχε πετύχει αυτό που ήθελε. Να σκοράρει και να είναι πολύτιμος για την ομάδα του. Όσο για τον πανηγυρισμό του, τα λέει όλα από μόνος του...

Από το σοκ στον... αυτοπυροβολισμό!

Ο πανηγυρισμός του Αιγύπτιου ήταν πολύ ιδιαίτερος. Οι μνήμες από την επίθεση που δέχτηκε στα μέσα της εβδομάδας είναι ακόμα νωπές για τον ίδιο. Ήθελε σαν τρελός την Δευτέρα να αγωνιστεί με την ΑΕΚ και να δώσει απαντήσεις.

Τελικά έκανε και τα δύο. Έπαιξε 90 λεπτά και... απάντησε με τον δικό του τρόπο. Πρώτα πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα και στη συνέχεια... αυτοπυροβολήθηκε! Θέλησε και με αυτό τον τρόπο να δείξει σε όλο τον κόσμο πως δεν καταλαβαίνει τίποτα. Τον νοιάζει μόνο η δουλειά του και όλα τα υπόλοιπα δεν τον αγγίζουν.

Ένα παιδί, γιατί τέτοιο είναι ο Ουάρντα, που όταν το πειράζουν θέλει να αντιδρά. Αντέδρασε, περίμενε υπομονετικά κάποιες μέρες κι αντέδρασε την Δευτέρα. Έτσι όπως ξέρει ο ίδιος, όπως έχει μάθει σε όλη του τη ζωή, εντός γηπέδου!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα