Οι στιγμές της 21ης αγωνιστικής

Αντώνης Σαούλης
Οι στιγμές της 21ης αγωνιστικής

bet365

Η Super League Σουρωτή μας χάρισε γι' ακόμα ένα σαββατοκύριακο σπουδαίες στιγμές και το Match Review του gazzetta.gr τις κράτησε και σας τις παρουσιάζει...

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Καλύτερη αγωνιστική όσον αφορά το θέαμα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Η αγωνιστική έκλεισε στα 19 γκολ αλλά μην παραπονιέστε γιατί η προηγούμενη είχε 15 και η 19η αγωνιστική είχε μόλις 12. Οπότε τα 19 φαίνονται όαση.

Στην Ξάνθη η στιγμή του αγώνα ήρθε... την Δευτέρα από το Σάββατο. Κι αυτό γιατί η ανακοίνωση της ακριτικής ομάδας ήταν γι' ακόμη μια φορά καυστικότατη και φυσικά αναφερόταν στο γκολ οφσάιντ της Κέρκυρας.

Στα Γιάννενα ξεχώρισε ο Κόντε, όμως δίχως αμφιβολία η κίνηση του Χατζηγιοβάνη να ρωτήσει τον Ουζουνίδη στο 95' εάν θα γεμίσει ή θα εκτελέσει απευθείας το φάουλ από τα 35 μέτρα κέρδισε την μεγαλύτερη κουβέντα.

Στη Ριζούπολη ο διαιτητής έδωσε σωστή δεύτερη κίτρινη στον Λεονάρντο, ο τέταρτος όμως του είπε πως έχει κάνει λάθος κι έδωσε την κάρτα σε λάθος παίκτη. Πήρε την κόκκινη πίσω ο Λεβαδειακός τελείωσε με 11 αλλά αποδείχθηκε πως κακώς άκουσε τον τέταρτο.

Στο ΟΑΚΑ δεν χρειάζεται να σας πούμε για την στιγμή που έκανε την διαφορά. Αυτό που έχασε ο Αραούχο στο 13' έγινε παγκόσμιο viral.

Στο Αγρίνιο όλα τα λεφτά ήταν η αντίδραση του Δέλλα στο δεύτερο υπέροχο γκολ του Ρόσα ο οποίος είχε πετύχει και το πρώτο γκολ του Παναιτωλικού.

Στο Περιστέρι επίσης δεν χωρά αμφιβολία για την στιγμή που ξεχώρισε. Η κίνηση του γιατρού του Ολυμπιακού που επαναφέρει τον Ταχτσίδη σίγουρα είναι μια πολύ δυνατή στιγμή.

Οσο για την Τούμπα; Το κλάμα του Βαρέλα έχοντας αγκαλιά το παιδί του στο γκολ που σημείωσε ήταν η στιγμή στο ΠΑΟΚ-ΑΕΛ.

Οι αριθμοί της αγωνιστικής
Γκολ 18
Αυτογκόλ 1
Κίτρινες 48
Δοκάρια 4 (3 η ΑΕΚ)
Κόκκινες -
Πέναλτι 3 (2 εύστοχα)

Η φωτογραφία της αγωνιστικής
Ηταν το σαββατοκύριακο μετά την Τσικνοπέμπτη και οι Ελληνες έχουμε μπει ήδη σε κλίμα Αποκριών. Και στα Γιάννενα μετά τα όσα έγιναν στο ματς με τον ΠΑΟΚ κάποιοι ήθελαν να σατιρίσουν τον ισχυρό άντρα του ΠΑΣ, Γιώργο Χριστοβασίλη ενώ οι οπαδοί τα έβαλαν ξεκάθαρα μαζί του. Ο συγκεκριμένος κύριος πάντως κέρδισε τον τίτλο της καλύτερης φωτογραφίας για την 21η αγωνιστική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα