Οι στιγμές της 19ης αγωνιστικής

Αντώνης Σαούλης
Οι στιγμές της 19ης αγωνιστικής

bet365

Η Super League Σουρωτή μας χάρισε γι' ακόμα ένα σαββατοκύριακο σπουδαίες στιγμές και το Match Review του gazzetta.gr τις κράτησε και σας τις παρουσιάζει...

Δεν ήταν μια καλή αγωνιστική. Θέλετε το Κύπελλο που προηγήθηκε μεσοβδόμαδα; Θέλετε η πίεση που αυξάνετε κάθε σαββατοκύριακο; Οπως και να 'χει τα 12 γκολ που σημειώθηκαν είναι λίγα. Οι συγκινήσεις ήταν ελάχιστες και περισσότερο ασχοληθήκαμε με την διαιτησία παρά με οτιδήποτε άλλο. Στο Απόλλων-Παναθηναϊκός παράπονα. Στο Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ παράπονα. Στο Ατρόμητος-ΑΕΛ ανακοίνωση. Στο Πανιώνιος-ΠΑΣ επίσης ανακοίνωση. Στο Αστέρας-Ολυμπιακός παράπονα!

Καταλαβαίνετε πως η 19η αγωνιστική θα ξεχαστεί γρήγορα παρά το γεγονός πως είχαμε ανατροπή στην κορυφή, τριπλή ισοβαθμία στην 5η θέση και ισοβαθμία στην 15η θέση.

Στο ΟΑΚΑ εκτός από το γκολ ξεχώρισε και η αφιέρωση του Χριστοδουλόπουλου ο οποίος σκόραρε κι έδειξε το πανό το οποίο έγραψε «Η Μακεδονία είναι ελληνική».

Στην Ριζούπολη ακόμα συζητάνε για το αν ήταν ή οχι πέναλτι του Ινσούα. Ούτε με VAR δεν θα έβγαινε άκρη για την φάση στο 91'. Πάλι θα υπήρχαν αυτοί που θα έλεγαν ότι δεν είναι κι αυτοί που θα έλεγαν ότι είναι. Ωστόσο η μπάλα βρίσκει πρώτα στο κεφάλι του Ινσούα, μετά στο χέρι άρα δεν υπάρχει πρόθεση και φυσικά πέναλτι.

Στην Κέρκυρα η τοπική ομάδα πήρε ακόμα ένα πέναλτι και ταυτόχρονα βαθμολογική ανάσα μιας και παίζει ακόμα την κατηγορία. Ωστόσο ξεχωρίσαμε τα μαγουλάκια του Τουράμ ο οποίος επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του. Τα δύο γκολ πάντως τα πέτυχε.

Στο Αγρίνιο επίσης συζητάνε ακόμα για το εάν ήταν πέναλτι στον Βαρέλα ή όχι την ίδια ώρα που τα επίσημα έχουν ομορφύνει επικίνδυνα με την παρουσία της κυρίας Μαστροκώστα.

Στη Νέα Σμύρνη είδαμε μικρά παιδιά να χαιρετάνε τον φιλοξενούμενο Γιάννη Πετράκη ο οποίος όμως τους στεναχώρησε μιας και πήρε το τρίποντο στο 91' με το γκολ του Τζημόπουλου...

Οσο για την Τρίπολη; Εκεί είδαμε δακρυγόνα να πέφτουν εκτός γηπέδου και τους φιλάθλους να τρέχουν για να πάρουν μια ανάσα (όπως και οι παίκτες) και στο τέλος ένα ρολό ταμειακής μηχανής να προσγειώνεται στον σβέρκο του Προτό...

Είπαμε η 19η αγωνιστική δεν ήταν η καλύτερη για την Super League Σουρωτή.

Οι αριθμοί της αγωνιστικής:
Γκολ: 12
Κίτρινες: 56
Κόκκινες: 2
Δοκάρια: 8
Πέναλτι: 3 (όλα εύστοχα)
Οver: 1

Η φωτογραφία της αγωνιστικής
Ούτε ο μικρός SpiderMan δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του από τα όσα χημικά έριξαν οι αστυνομικοί έξω από το γήπεδο. Ούτε οι Super ήρωες δεν αντέχουν το ελληνικό πρωτάθλημα τελικά...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα