H... παιδική χαρά του Παναθηναϊκού!

H... παιδική χαρά του Παναθηναϊκού!

Νίκος Αθανασίου
H... παιδική χαρά του Παναθηναϊκού!

bet365

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να δεχθεί τρία γκολ από τον Λεβαδειακό σε πενήντα λεπτά, διαπράττοντας αμυντικά «εγκλήματα»! Το Gazzetta Match Review αναλύει.

Το «φάντασμα» του Παναθηναϊκού που περιφέρεται στα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος μακριά από την Λεωφόρο έχει καταφέρει πολλά και κυρίως έχει κατάφερει να χάνει με κάτω τα χέρια από κάθε πιθανό και απίθανο αντίπαλο. Τα τρία γκολ που δέχθηκε το «τριφύλλι» από τον Λεβαδειακό σε πενήντα λεπτά, όμως, αποτελεί το μέγιστο των κατορθωμάτων αυτής της έκδοσης που έχει ξεκάθαρα ποτιστεί από την διοικητική «σαπίλα» που έχει επιβάλλει στον σύλλογο ο Γιάννης Αλαφούζος.

Η άμυνα των «πρασίνων» διέπραξε λάθη που συναντάς σπάνια σε αυτό το επίπεδο και αποτελούν ξεκάθαρη ένδειξη έλλειψης συγκέντρωσης, πειθαρχίας και θέλησης! Τόσο το πρώτο, όσο το δεύτερο και το τρίτο γκολ των Βοιωτών είναι δώρα της... παιδικής χαράς που παρουσίασε η άμυνα του Παναθηναϊκού.

Πάμε να δούμε το πως...

Ο... περίπατος του Φαβάρο!

Στην φάση που ο Λεβαδειακός ανοίγει το σκορ με την κεφαλιά του Φαβάρο, ο Αργεντινός μπακ των Βοιωτών σκοράρει σαν σε προπόνηση. Σε ολόκληρη την ανασταλτική λειτουργία του «τριφυλλιού» στην στημένη φάση, δεν βρίσκεται ένας να καταλάβει την κίνηση του Φαβάρο, δεν βρίσκεται ένας να βγει πρώτος πάνω στην πορεία της μπάλας και ο άσος των γηπεδούχων σκοράρει σαν σε προπόνηση, ανενόχλητος, χωρίς να τον... ενοχλήσει κανείς! Οι εικόνες αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα του... ύπνου που πήρε η άμυνα του Παναθηναϊκού.

Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Γιουσούφ!
Στο 2-0 ο Κουλιμπαλί «πουλάει» την μπάλα στην μεσαία γραμμή, πέφτει στο έδαφος και ενώ υπάρχει τεράστιο κενό στην πτέρυγα που καλύπτει, σηκώνεται με το... πάσο του και προκλητικά αργά! Η μπάλα πάει στον ταχύτατο Γιουσούφ, ο Κολοβέτσιος βγαίνει σωστά στα δεξιά να καλύψει το κενό που άφησε ο Αφρικανός αλλά η διαχείριση που κάνει στην φάση είναι βούτυρο στο ψωμί του ταχύτατου εξτρέμ. Αντί να πέσει πάνω του για να του κλείσει τον διάδρομο, του δίνει όλο τον χώρο με τα πίσω βήματα. Ο Γιουσούφ πήρε όλο τον δρόμο, πάτησε περιοχή, ζύγισε το πόδι του ανενόχλητος και με άπιαστο σουτ έγραψε το 2-0!

Έμμεσο. Τι άλλο θα δούμε;

Στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να δεχθεί γκολ από πλάγιο! Στην Λιβαδειά κατάφερε να δεχθεί γκολ από έμμεσο! Όχι δεν είναι ανέκδοτο. Η άμυνα του «τριφυλλιού» παραχώρησε έμμεσο στον Λεβαδειακό, σε μια φάση που αποτελεί τον ορισμό της έλλειψης καθαρού μυαλού και συγκέντρωσης. Κι όλα αυτά με το σκορ στο 2-0, όλα αυτά με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει ταρακουνήσει τους πάντες στα αποδυτήρια! Ο Οικονόμου λανθασμένα γύρισε την μπάλα με τα πόδια στον Βλαχοδήμο και ενώ ο πορτιέρο είχε κοντά του ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού, ο ομογενής πορτιέρο βλακωδώς μπλόκαρε την μπάλα και στην εξέλιξη της φάσης ο Μητρόπουλος πέτυχε το 3-0!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα