Οι στιγμές της 16ης αγωνιστικής

Αντώνης Σαούλης
Οι στιγμές της 16ης αγωνιστικής

bet365

Η Super League Σουρωτή μας χάρισε γι' ακόμα ένα σαββατοκύριακο σπουδαίες στιγμές και το Match Review του gazzetta.gr τις κράτησε και σας τις παρουσιάζει.

Παίξε νόμιμα στο ΑΕΚ - Παναιτωλικός και η Sportingbet.gr σε ανταμείβει*, ακόμα κι αν χάσεις! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μπορεί κάποιοι να περίμεναν πως η γαλοπούλα ίσως να έπεφτε βαριά στους παίκτες της Super League Σούρωτη όμως αυτοί επέστρεψαν με ορέξεις. Συνολικά η 16η αγωνιστική έκλεισε με 23 γκολ και αρκετές ωραίες στιγμές.

Οπως για παράδειγμα το γκολ... ποίημα του Μασούρα στη Νέα Σμύρνη ο οποίος χόρεψε την άμυνα της Κέρκυρας και ισοφάρισε το παιχνίδι!

Βεβαίως περισσότερες στιγμές είχαμε στο Αγρίνιο. Εκεί όπου ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε την ΑΕΚ και από εκεί προέρχεται και η βασική φωτογραφία του κειμένου. Παρά την βαριά ήττα του Παναιτωλικού είμαστε σίγουροι πως οι δύο συγκεκριμένοι φίλαθλοι θα δώσουν το παρών και στο επόμενο παιχνίδι.

Στους «Ζωσιμάδες» ο κόσμος του ΠΑΣ έδειξε για ακόμη μια φορά το εξαιρετικό πρόσωπο χειροκροτώντας τον Μανιά ο οποίος επέστρεψε ως αντίπαλος αλλά ήταν ξεχωριστή και η στιγμή που ο Σάββας Παντελίδης είχε πάρει αγκαλιά την κόρη του Λίλα.

Στην Λάρισα η στιγμή που ξεχώρισε ήταν η ένταση μετά το τέλος του αγώνα με τον Ζίζιτς να μπαίνει με τα χίλια και να ψάχνει τον Σισέ ο Προτό να προσπαθεία να γίνει... πυροσβέστης και στο τέλος να βλέπει και την κίτρινη κάρτα.

Οσο για το τελευταίο ματς της αγωνιστικής. Εκεί έκλεψε την παράσταση (ξανά) ο Ουάρντα. Και για όσα έκανε στο αγωνιστικό σκέλος (γκολ, ασίστ) αλλά και για τη νέα κίτρινη που πήρε (έφτασε τις 8) αλλά και για τους πανηγυρισμούς μετά το τέλος του αγώνα! Είναι ένας μικρός θεούλης.

Οι αριθμοί της αγωνιστικής:
23 γκολ
2 δοκάρια
5 πέναλτι (όλα εύστοχα)
44 κίτρινες
2 κόκκινες
2 γκολ/γκολ
3 προπονητές είδαν το ματς από την κερκίδα

Η φωτογραφία της αγωνιστικής
Ο καπνός από την φωτιά φαινόταν σα να βγαίνει από το γήπεδο της Λεωφόρου. Εκτός από εντυπωσιακή φωτογραφία για κάποιους ήταν και... συμβολική με τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός τους τελευταίους μήνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα