Γιόχανσον: Σαν να μην υπάρχει!

Γιόχανσον: Σαν να μην υπάρχει!

Νίκος Αθανασίου
Γιόχανσον: Σαν να μην υπάρχει!

bet365

Ο Ματίας Γιόχανσον ήταν ξανά εκτός τόπου και χρόνου και το Match Review του gazzetta.gr γράφει για τον αδύναμο κρίκο του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Ο Ματίας Γιόχανσον έλαμψε δια της… απουσίας του και στην Τούμπα, δημιουργώντας εκ νέου την απορία για το αν είναι τόσο κακός ποδοσφαιριστής όσο δείχνει!
Περιφερόταν για ένα ημίχρονο στην δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής του Παναθηναϊκού, ως ένα τρικ με λογική από την Μαρίνο Ουζουνίδη που δεν βγήκε εξαιτίας της απόδοσής του. Έπαιξε ένα ημίχρονο, χωρίς να μπορεί να ανταπεξέλθει στις συνθήκες του αγώνα. Ούτε στο αμυντικό κομμάτι ούτε πολύ περισσότερο στο δημιουργικό. Εκτός κλίματος.


Η εικόνα του αποκαρδιωτική, λες και ο Παναθηναϊκός έπαιζε με παίκτη λιγότερο πολύ πριν την ανόητη αποβολή του Εμάνουελ Ινσούα. Δικαίως αποτέλεσε την πρώτη αλλαγή του Έλληνα τεχνικού και παρακολούθησε το υπόλοιπο παιχνίδι εκτός αγωνιστικού χώρου.
Ο Ματίας Γιόχανσον κατέγραψε στην Τούμπα ακόμη μία εμφάνιση από εκείνες που σε κάνεις να αναρωτιέσαι για το αν είναι τόσο κακός ποδοσφαιριστής όσο δείχνει στην εν Ελλάδι παρουσία του. O Σουηδός μπακ έχει καταφέρει να πετάξει στα σκουπίδια όλες τις ευκαιρίες που έχει πάρει από τον Μαρίνο Ουζουνίδη αν και αποκτήθηκε το καλοκαίρι για να δημιουργήσει ένα ισχυρό δίδυμο στα δεξιά με τον Ουσμάν Κουλιμπαλί.
Ο 25χρονος άσος ήταν βασικός και αναντικατάστατος τα περασμένα χρόνια σε μία από τις καλές ομάδες της Eredivisie, στην AZ, είχε γεμάτες χρονιές και συμμετοχές στην Εθνική Σουηδίας!


Παρά το πολύ καλό του βιογραφικό και τα στοιχεία που έχει δείξει στην μέχρι τώρα καριέρα του, με την φανέλα του Παναθηναϊκού δείχνει μόνο αρνητικά σημάδια, με μεγαλύτερο την αδυναμία του στο ένας εναντίον ενός και γενικότερα στην ανασταλτική του συμπεριφορά.
Στην αρχή της χρονιάς μπήκε στα… βαθιά χωρίς προετοιμασία και είχε ένα πολύ σημαντικό άλλοθι. Αυτό της ανετοιμότητας. Πλέον, όμως, βρισκόμαστε στα μέσα της σεζόν και ο Γιόχανσον παιχνίδι με το παιχνίδι γίνεται ολοένα και χειρότερος!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα