Τα Best Goals της 13ης αγωνιστικής

Gazzetta team
Τα Best Goals της 13ης αγωνιστικής

bet365

Το Match Review του gazzetta.gr παρουσιάζει τα καλύτερα γκολ της 13ης αγωνιστικής και σας δίνει την δυνατότητα να ψηφίσετε το καλύτερο.

Στα 24 γκολ σταμάτησαν οι επιθέσεις των ομάδων στην Super League Σουρωτή. Αρκετά ικανοποιητικός απολογισμός και γι' αυτό είχαμε περισσότερα ωραία γκολ και σας τα παρουσιάζουμε για να επιλέξετε εσείς το καλύτερο. Και μάλλον το καλύτερο η αγωνιστική το άφησε για το τέλος μιας και ο Βασιλακάκης σημείωσε δύο υπέροχα γκολ. Ομως υπήρχαν και οι εκπληκτικοί συνδυασμοί σε ΑΕΚ, Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης. Διαλέχτε το καλύτερο από τα έξι...

Επιλογή πρώτη: Μανιάς με Κέρκυρα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Τρομερός συνδυασμός με τον Τσιλιανίδη να κάνει το τακουνάκι, τον Καλτσά να την στρώνει και τον Μανιά να τελειώνει την φάση.

Επιλογή δεύτερη: Ελμπάζ με Ολυμπιακό (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Ο Σισέ έκανε το λάθος και ο επιθετικός του Απόλλωνα το εκμεταλλεύτηκε στο 100% «χορεύοντας» αρχικά τον Μποτία και στη συνέχεια έσκαψε τον Προτό.

Επιλογή τρίτη: Ντίαζ με Λαμία (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Ο Παναιτωλικός έβγαλε αντεπίθεση με έξι πάσες και ο Ντίαζ έσκαψε υπέροχα τον Παπαδόπουλο. Εκπληκτικό το τακουνάκι του Μοράρ στην τελευταία πάσα.

Επιλογή τέταρτη: Λιβάια με Λεβαδειακό (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Ο Λιβάια με τον Αραούχο έκρυψαν την μπάλα από την άμυνα του Ολυμπιακού και ο Κροάτης έκανε πλασέ μεγάλης κλάσης για το 1-0 της ΑΕΚ.

Επιλογή πέμπτη: Βασιλακάκης με Πλατανιά (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Ο Ντάουντα έβγαλε την σέντρα και ο μέσος του Ατρομήτου ζύγισε το κορμί του πριν πιάσει το τέλειο ανάποδο ψαλίδι για το 1-1 του Ατρομήτου.

Επιλογή έκτη: Βασιλακάκης με Πλατανιά (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Κι όμως ο Ελληνας μέσος είναι ο πρώτος παίκτης που μπαίνει για πρώτη φορά στην ίδια κατηγορία φέτος. Μετά το ψαλιδάκι, πέτυχε γκολ από τα 30 μέτρα με «ρουκέτα» που κατέληξε στο παράθυρο.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ 13ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα