Οι στιγμές της 10ης αγωνιστικής

Δημήτρης Ρούσσος
Οι στιγμές της 10ης αγωνιστικής

bet365

Η SuperLeague Σουρωτή μας χάρισε για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο ξεχωριστές στιγμές και το Match Review του gazzetta.gr τις κράτησε και σας τις παρουσιάζει.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Όλο και καλύτερη εμφανίζεται η εικόνα της Superleague Σουρωτή και μπράβο της. 8/8 under την 8η αγωνιστική, 7/8 την προηγούμενη, 5/8 αυτή! Θα έρθει η ώρα, εκεί προς το τέλος του πρωταθλήματος, που όχι under 2,5, ούτε under 4,5 δεν θα βρίσκουμε.

«Διπλά» πολλά δεν είχαμε στη 10η αγωνιστική, αλλά δεν έλειψαν οι εκπλήξεις. Η ΑΕΚ έμεινε με 10 παίκτες εξαιτίας του Αραούχο, ο Σαμπράνο συνέχισε λίγο ακόμα το κατς μέχρι να επαναφέρει την αριθμητική ισορροπία, ο Χιμένεθ προσπάθησε να τον «σβερκώσει» αλλά δεν τον άφησαν, τα δακρυγόνα έπεσαν κανονικά πριν το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, γενικά η «σύγκρουση» των «δικέφαλων» τα είχε όλα.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε λοιπόν το πολυπόθητο στο ΟΑΚΑ «διπλό», όπως και ο Παναθηναϊκός, που ταξίδεψε στην Τρίπολη με «αέρα» στα πανιά του από το νικηφόρο ντέρμπι στη Λεωφόρο, αλλά ο Σάββας Παντελίδης και οι Αρκάδες του ήταν πολύ σκληροί για να «πεθάνουν»! Γκολ στο 86' και ξανά μουρμούρα στο «πράσινο» στρατόπεδο.

Έτσι, η Ξάνθη ήταν η μόνη που πανηγύρισε νίκη εκτός έδρας στο πρωτάθλημα και τί νίκη! 0-3 στο 36', τέλος στο αρνητικό σερί και ο Παναιτωλικός ξαναψάχνει τί φταίει που δεν σηκώνει «κεφάλι»...

Στο Φάληρο, ο Πλατανιάς δεν κατάφερε να εξουδετερώσει τον Πάρντο, τον Οφόε και τα πλαστά ρούβλια, δεν έβγαλε τίποτα από τα παραπάνω από την περιοχή του και γνώρισε τη συντριβή από τον Ολυμπιακό με 5-1, στο πιο παραγωγικό παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» στο φετινό πρωτάθλημα.

Σε όποιον θεωρεί ακόμα τη σύγκριση της Superleague και της Premier League ιεροσυλία, να του δείξετε το παιχνίδι μεταξύ Απόλλωνα και ΠΑΣ στη Ριζούπολη (4-3). Ανατροπές, γκολ, ευκαιρίες, γκρανγκινιολικό-χιτσοκικό φινάλε με φόντο την «ασπρόμαυρη» αυτή τη φορά. Εντάξει, στην Αγγλία αυτά γίνονται κάθε αγωνιστική, στην Ελλάδα τρεις φορές το χρόνο, αλλά τι σημαίνει αυτό; Δεν έχουμε εμείς τη δική μας Λέστερ, τον Ατρόμητο; Άλλη μια Κυριακή τον βρήκε στην κορυφή της αγωνιστικής, μετά το 0-0 με τον Πανιώνιο και τον χαβαλέ Σιώπη-Ρισβάνη-Γιαννιώτη-Κόρμπου (σ.σ ψάξτε και βρείτε το, υπέροχο και τελείως εκτός κλίματος των βαρετών δηλώσεων και της νοοτροπίας «άντε να τελειώνουμε» στη σχέση των ποδοσφαιριστών με τα media).

Οι αριθμοί της αγωνιστικής:

Γκολ: 21

Δοκάρια: 2

Πέναλτι: 3

Κίτρινες: 63

Κόκκινες: 4

Under: 5

Ρούβλια στον αγωνιστικό χώρο: Αμέτρητα

Απομακρύνσεις προπονητών: Καμία!

Η φωτογραφία της αγωνιστικής:

Θα μπορούσε να είναι η κόρη του Ταχτσίδη, που μπήκε στο «Καραϊσκάκης» μετά τη λήξη του αγώνα με τον Πλατανιά και «μάγεψε» με τη μπάλα στα πόδια, βάζοντας αμέτρητα γκολ με τον περήφανο μπαμπά να την χειροκροτεί. Η εικόνα όμως της γενναίας Μυρτώς, που πήγε στο ΟΑΚΑ να δει την αγαπημένη της ΑΕΚ και έφυγε με τα χαμόγελα, τις αγκαλιές και τις φανέλες του Μπακάκη και του Λόπες σαν δώρα, μόνο όμορφα συναισθήματα γεννά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα