Οι στιγμές της έβδομης αγωνιστικής

Αντώνης Σαούλης
Οι στιγμές της έβδομης αγωνιστικής

bet365

Η SuperLeague Σουρωτη μας χάρισε για ακόμα ένα σαββατοκύριακο σπουδαίες στιγμές και το Match Review του gazzetta.gr τις κράτησε και σας τις παρουσιάζει.

Κάθε αγωνιστική που περνάει στο πρωτάθλημα της SuperLeague Σουρωτή το κάνει ολοένα και πιο συναρπαστικό. Οι στιγμές πολλαπλασιάζονται και το Match Review του gazzetta.gr τις συγκέντρωσε.

Και η καλή μέρα φάνηκε από το... πρωί. Οχι φυσικά από τα τέσσερα γκολ που σημειώθηκαν στους Ζωσιμάδες στο ΠΑΣ-Πλατανιάς και στην ανατροπή των γηπεδούχων μέσα σ' ένα ημίχρονο (το 0-1, 3-1 πριν βγει το πρώτο μέρος) αλλά από τα 4 δοκάρια και τις δύο αποβολές στο Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης αλλά και την γκολάρα του Μάντσον. Βγήκε και η πρώτη ανακοίνωση κατά της διαιτησίας.

Τα υπερόχα της SuperLeague συνεχίστηκαν στη Νέα Σμύρνη. Επτά γκολ. Το 1-0 έγινε 1-3 και το 1-3, 3-3 πριν τελειώσει 3-4. Κι εδώ ανακοίνωση κατά της διαιτησίας από τον Πανιώνιο και δύο πέναλτι που δόθηκαν κι άλλο ένα που δεν δόθηκε.

Στην Τούμπα είδαμε το πιο αδιάφορο παιχνίδι της αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ να τελειώνει εύκολα το ματς με την Λαμία. Στην Ριζούπολη είχαμε νέα ανακοίνωση για την διαιτησία από τον Απόλλωνα στο 0-0 και στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός έπαθε... Football Manager χάνοντας παιχνίδι με 24 τελικές την ίδια ώρα που ο Λεβαδειακός είχε 2 στην εστία και ένα γκολ που του χάρισε τη νίκη.

Στο Ξάνθη-ΑΕΚ είχαμε επίσης παιχνίδι που ομάδα έμεινε με 9 παίκτες (μετά τον Αστέρα Τρίπολης) αλλά χωρίς ανακοίνωση αυτήν την φορά και η αγωνιστική έκλεισε με το επικό Παναθηναϊκός-ΑΕΛ.

Τρίτο ματς στην ίδια αγωνιστική που είχαμε ομάδα που έμεινε με 9 ποδοσφαιριστές (ο Παναθηναϊκός) ένα ματς ροκ με γκολ που ακυρώθηκε με πέναλτι που δόθηκε και γκολ στις καθυστερήσεις που μέτρησε από την ομάδα που έμεινε με 9 παίκτες.

Οι αριθμοί της 7ης αγωνιστικής:
Γκολ: 22
Δοκάρια: 9
Κίτρινες: 59
Κίτρινες για σκούπισμα παπουτσιού: 1
Κόκκινες: 9
Πέναλτι: 3
Under: 4
Ανακοινώσεις για την διαιτησία: 6 (οι 3 από την ΑΕΛ)

Η φωτογραφία της αγωνιστικής
Δεν θα γινόταν να μην βρίσκεται σε αυτή ο Μπρίτο και ο διαιτητής Παπαδόπουλος. Ο μέσος της Ξάνθης κάνει χιούμορ στον... βαρύ ρέφερι και του δείχνει ότι του έριξε αφρό στο παπούτσι κι αυτός τον σκούπισε στην κάλτσα του διαιτητή. Ο Παπαδόπουλος τον αγριοκοίταξε και παρά το γεγονός ότι ο Μπρίτο του είπε ότι έκανε πλάκα, ο διαιτητής συνέχιζε να τον κοιτάει με ύφος και τελικά μετά από μερικά δευτερόλεπτα αποφάσισε να του δείξει την κίτρινη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα