Τα best goals της έβδομης αγωνιστικής (poll)

Gazzetta team
Τα best goals της έβδομης αγωνιστικής (poll)

bet365

Το Match Review του gazzetta.gr παρουσιάζει τα καλύτερα γκολ της έβδομης αγωνιστικής και σας δίνει την δυνατότητα να ψηφίσετε το κορυφαίο.

Ακόμα μία αγωνιστική στην οποία είδαμε ωραία τέρματα. Οπως και την προηγούμενη που ο Γιακουμάκης έθεσε υποψηφιότητα για γκολ της σεζόν έτσι και σε αυτή είδαμε το γκολ του Μάντσον κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Το Match Review ξεχώρισε τέσσερα γκολ ως τα καλύτερα της 7ης αγωνιστικής για να επιλέξετε εσείς το κορυφαίο...

Επιλογή πρώτη: Χαλκιαδάκης με Πλατανιά (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Ο Ναδάλες είδε την κίνηση στον κενό χώρο του συμπαίκτη του. Εβγαλε μια εξαιρετική πάσα και ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης μ' ένα κοντρόλ και σουτ στη κίνηση πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα.

Επιλογή δεύτερη: Μάντσον με Αστέρα Τρίπολης (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Αποφάσισε να δοκιμάσει το πόδι του από τα 30 μέτρα. Το έκανε και έστειλε την μπάλα τηλεκατευθυνόμενη στο παράθυρο της εστίας του Αστέρα. Ο Μάντσον βάζει υποψηφιότητα για το γκολ της σεζόν.

Επιλογή τρίτη: Πέλκας με Λαμία (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε τέσσερα τέρματα κόντρα στους νεοφώτιστους αλλά το ομορφότερο γκολ ήταν αυτό του Πέλκα ο οποίος έπιασε το δεξί μονοκόμματο σουτ κι έστειλε την μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ.

Επιλογή τέταρτη: Μπρίτο με ΑΕΚ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Εστησε την μπάλα και αποφάσισε να εκτελέσει απευθείας το φάουλ. Το έκανε κι έστειλε την μπάλα στο «παράθυρο» του Ανέστη ο οποίος απλά κοίταγε την πορεία της μπάλας.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ 7ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα