Οι στιγμές της έκτης αγωνιστικής

Αντώνης Σαούλης
Οι στιγμές της έκτης αγωνιστικής

bet365

Ωραία γκολ, ανατροπές, οι μικροί έγιναν μεγάλοι και σπουδαίες στιγμές από τα οκτώ γήπεδα που είδαμε στην έκτη αγωνιστική της Super League Σουρωτή και το Match Review του gazzetta.gr τις μάζεψε.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Σας είχαμε γράψει και στο παρελθόν για την συνέπεια της Super League Σουρωτή. Αυτή την φορά θα σας πούμε για τα... συναρπαστικά παιχνίδια της Δευτέρας. Ενατο σερί ματς που έγινε Δευτέρα και το ημίχρονο ήταν στο 0-0! «Φέρτε πίσω τις Δευτέρες μας».


Ωστόσο επέστρεψε η μεγάλη κατηγορία στην Λαμία. Τελευταίο παιχνίδι που έγινε στο συγκεκριμένο γήπεδο για την Α' Εθνική ήταν στις 31 Μαρτίου του 1991. Τότε ο Ολυμπιακός είχε παίξει με τον Ιωνικό και είχε νικήσει με 2-1 (και τα δύο γκολ ο Σοφιανόπουλος).

Για ακόμα μία αγωνιστική ωστόσο ο Λεβαδειακός μας χαρίζει απίστευτες στιγμές. Εκτός του ότι παραμένει αήττητος μετά από έξι αγωνιστικές πλέον κάνει και ανατροπές που θα ζήλευε και η Γιουνάιτεντ. Γκολ με πέναλτι ο Μπραντάο στο 83' με τον Ανιγκό να μη θέλει να κοιτάει την εκτέλεση και υπερ-τεμάχιο από τον Γιακουμάκη στο 92' για να στείλει την Λιβαδεια στην 5η θέση!

Στο «Καραϊσκάκης» είδαμε την αμήχανη στιγμή να κρατάει το μηδέν ο Ατρόμητος με τον Ρισβάνη στόπερ (δανεικός από τον Ολυμπιακό) και τον Γιαννιώτη στο τέρμα (έμεινε ελεύθερος τελευταία μέρα για ν' αποκτηθεί ο Προτό).

Αφήσαμε για το τέλος το μεγάλο ματς που έγινε στην AEL FC Arena. Κόκκινες κάρτες, γκολ στο παρά... 90, τσαμπουκάδες και ροχάλες. Ενα ματς γεμάτο στιγμές...

Οι αριθμοί της 6ης αγωνιστικής:
Γκολ: 16
Δοκάρια: 1
Πέναλτι: 1
Κίτρινες: 54
Κόκκινες: 4
Ροχάλα: 1
Under: 6

Η φωτογραφία της αγωνιστικής
Σας αφήνουμε με την φωτογραφία της αγωνιστικής. Αυτή έρχεται από την Τρίπολη. Εκεί όπου δύο ball boys απολαμβάνουν με την χαρά που έχουν ως παιδιά τη νίκη του Αστέρα επί της ΑΕΚ. Σα να αγωνίζονταν αυτά. Πάντα η αγνή χαρά των παιδιών είναι η καλύτερη που μπορείς να δεις. Ειδικά στα ελληνικά γήπεδα που τόσο μας λείπουν...

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα