«Φάντασμα» του καλού του εαυτού!

«Φάντασμα» του καλού του εαυτού!

Νίκος Αθανασίου
«Φάντασμα» του καλού του εαυτού!

bet365

Ο Γιώργος Κουτρουμπής αποτελεί τον αδύναμο κρίκο της άμυνας του Παναθηναϊκού στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον έχρισε αρχηγό μετά την φυγή του Κάρλος Ζέκα και του Μάρκους Μπεργκ. Του εμπιστεύθηκε το περιβραχιόνιο του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, δείχνοντας εμπιστοσύνη στις ικανότητές του αλλά και θέλοντας να τον «φτιάξει» ψυχολογικά μετά το κακό ξεκίνημα στην σεζόν. Ο Έλληνας τεχνικός, εξάλλου, έχει αποδείξει πως πιστεύει τον Γιώργο Κουτρουμπή, του έχει δώσει φανέλα βασικού και περιμένει από τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό να ανταποδώσει μέσα στο γήπεδο αυτή την εμπιστοσύνη!

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Σέλτικ – Παρί Σ. Ζ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Στα 26 του, πλέον, και έχοντας πάνω από 100 εμφανίσεις με την φανέλα του «τριφυλλιού», θα περίμενε κανείς από τον διεθνή άσο να έχει «κόψει» τις κακές συνήθειες, να έχει περιορίσει τις κομβικές κακές στιγμές στο κέντρο της άμυνας και να έβαζε περισσότερη ωριμότητα στις αμυντικές του αντιδράσεις. Γιατί όσο καλή πρώτη πάσα και αν έχει, όσο και αν βοηθάει στο «χτίσιμο» των επιθέσεων, δεν μιλάμε για αμυντικό χαφ, ούτε για κεντρικό μέσο. Μιλάμε για στόπερ!

Σε μία φαινομενικά «τελειωμένη» φάση, ο Κουτρουμπής... κατάφερε από την απροσεξία του, να απομακρύνει την μπάλα με το χέρι, να υποπέσει σε ένα ερασιτεχνικού επιπέδου πέναλτι και να βάλει από το πουθενά την Κέρκυρα μπροστά στο σκορ! Από την ανόητη αυτή κίνηση κρίθηκε εν πολλοίς το παιχνίδι και ο Παναθηναϊκός άφησε ακόμη τρεις βαθμούς μακριά από το «πράσινο» σακούλι του!

Ο «Κούτρου» μπορεί να μην είναι ένας αμυντικός επιπέδου Μολέδο αλλά έχει αποδείξει πως δεν είναι κι αυτός που βλέπουμε στις πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος. Μακριά από τον καλό του εαυτό, «φάντασμα» των περυσινού δεύτερου μισού της σεζόν, χάνοντας την συγκέντρωση του σε σημεία που «κρεμάει» την ομάδα του.

Και το λάθος στην Κέρκυρα δεν ήταν το πρώτο στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο που κόστισε ακριβά. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στα «Περιβόλια», έχει μεγάλη ευθύνη στο γκολ της ισοφάρισης του Κοροβέση, όντας εκτός θέσης, έχοντας λάθος τοποθέτηση στην φάση...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα