Οι στιγμές της 3ης αγωνιστικής

Αντώνης Σαούλης
Οι στιγμές της 3ης αγωνιστικής

bet365

Λίγα γκολ, αλλά πολλές ωραίες στιγμές από τα οκτώ γήπεδα που είδαμε στην τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και το Match Review του gazzetta.gr τις μάζεψε.

Eίτε πριν την διακοπή, είτε μετά την διακοπή η Σούπερ Λίγκα δεν αλλάζει. Είναι… πιστή στον κόσμο της και στο κοινό της. Πρώτη αγωνιστική; Συνολικά 15 γκολ. Δεύτερη αγωνιστική; Αλλα 15 γκολ. Λες δεν γίνεται. Την τρίτη αγωνιστική όλο και κάτι θ’ αλλάξει. Κι όμως. Μαντέψτε. Αλλα 15 γκολ…

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Αυτή είναι η συνέπεια της Σούπερ Λίγκας κύριοι! Και την τρίτη αγωνιστική γράφτηκε ιστορία. Γιατί η Λαμία πραγματοποίησε την πρώτη της νίκη μεγάλη κατηγορία. Σα να μην έφτανε αυτό δημιούργησε κι ένα ντόμινο εξελίξεων. Ο Βεργέτης έγινε ο τρίτος προπονητής που δεν πρόλαβε παρέλαση (Στανόγεβιτς και Ελευθερόπουλος οι άλλοι), ο Παντελίδης τον αντικατέστησε, ο Μάσα έφυγε, ο Τόνσο ήρθε.

Το Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα είτε έγινε, είτε δεν έγινε δεν κατάλαβε κανείς ωστόσο του έδωσε και κατάλαβε το ματς στα τρία-πέντε πηγάδια στην Ξάνθη. Γιατί και χέρια είχαμε και γκολ είχαμε (όχι πολλά) και δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη είχαμε. Στα δύο χέρια ο Καλογερόπουλος πέτυχε το ένα (αυτό του Εμενίκε που έβαλε γκολ με καρφί) αλλά έχασε το άλλο (απόκρουση του Λισγάρα στο σουτ του Φορτούνη). Κι αφού ο Λισγάρας δεν αποβλήθηκε έκανε και το γκολ για την ισοφάριση.

Από το ματς του Πανιωνίου με τον Παναιτωλικό κρατάμε μόνο την κίνηση που έκαναν οι φίλοι των γηπεδούχων. Είδαν τους 100 Αγρινιώτες να έχουν σκάσει από την ζέστη και τους έδωσαν τα νερά τους. Αν μη τι άλλο η Νέα Σμύρνη και ο Πανιώνιος συνολικά μας δίνουν ωραίες στιγμές τα τελευταία χρόνια.

Στο ΟΑΚΑ το ψαλιδάκι του Μάνταλου ήταν όλα τα λεφτά. Σε αντίθεση με την αποβολή του Αγκάνοβιτς που μπήκε στο 46’ και πήγε για ντουζάκι στο 49΄.

Ο ΠΑΟΚ στις δύο καλές τελικές που έκανε πέτυχε δοκάρια αλλά τουλάχιστον τελείωσε το ματς με 11 ξένους παίκτες. Ο ΠΑΣ Γιάννινα για παράδειγμα τελείωσε το ματς στο Περιστέρι με 11 Ελληνες παίκτες… Διαφορετική οπτική και σίγουρα διαφορετικό ρόστερ.

Οι αριθμοί της αγωνιστικής
15 γκολ
49 κίτρινες κάρτες
2 χέρια (το ένα δόθηκε το άλλο όχι)
2 κόκκινες
4 δοκάρια
1 κεκλεισμένων
5 ισοπαλίες (από τα οκτώ ματς)
2 over

Η φωτογραφία της αγωνιστικής
Στο ‘να χέρι καφεδάκι (ή καμουφλαρισμένο ουισκάκι) στ’ άλλο χέρι κόκα-κόλα. Ο υπέροχος φίλαθλος στην Ριζούπολη έκλεψε την παράσταση από όλα τα γήπεδα. Ακόμα και από την κυρία στο ΟΑΚΑ που απολαμβάνει την μοναξιά του γηπέδου μιας και το ΑΕΚ-ΑΕΛ έγινε «κεκλεισμένων των θυρών».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα