Οι στιγμές της δεύτερης αγωνιστικής

Αντώνης Σαούλης
Οι στιγμές της δεύτερης αγωνιστικής

bet365

Μπορεί να έχουμε διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων, όμως και την δεύτερη αγωνιστική η Σούπερ Λίγκα μας χάρισε πολλές συγκινήσεις και αρκετές στιγμές τις οποίος το Match Review του gazzetta.gr τις συγκράτησε.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Ντεπ. Καπιατά – Σέρο Πορτένιο με 0% Γκανιότα. *Ισχύουν όροι και Προϋοθέσεις (+21).

Η πρώτη αγωνιστική ήταν γεμάτη από υπέροχες στιγμές που τόσο πολύ μας είχαν λείψει από το ελληνικό πρωτάθλημα. Και δεν θα υπάρξει σαββατοκύριακο της Σούπερ Λίγκας που δεν θα μείνει αξέχαστο. Η διακοπή για τις Εθνικές ομάδες θα μας στοιχίσει αλλά και η δεύτερη αγωνιστική μας πρόσφερε συγκινήσεις που θα μας κρατήσει «ζεστούς» μέχρι την επόμενη.

Οπως για παράδειγμα οι δύο υπέροχες κυρίες της φωτογραφίας. Πήραν την εφημερίδα τους, έκατσαν στη θέση τους κι απόλαυσαν το καλύτερο παιχνίδι της αγωνιστικής. Μπορεί η ομάδα τους ο Παναιτωλικος να μην τους έκανε το χατίρι αλλά και τέσσερα γκολ είδα και τον Χαντάκια να σκοράρει είδαν (ο πρώτος αμυντικός από την Αιτωλοακαρνανία που σκοράρει στην μεγάλη κατηγορία).

Στο Περιστέρι έπαιξε η Λαμία ως γηπεδούχος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ο Αναστασιάδης που έκανε το πέναλτι διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή αλλά μετά έκανε δήλωση ότι τελικά υπήρχε επαφή! Στο τέλος μάλιστα του αγώνα παίκτης της Λαμίας ζήτησε την φανέλα του Ρέτσου. Οχι άδικα όταν σε κάποιες ώρες ίσως γίνει η ακριβότερη μεταγραφή Ελληνα ποδοσφαιριστή.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ τα έχανε η Κέρκυρα ισοφάρισε με τον Νούνες (κέρδισε και εκτέλεσε το πέναλτι) όμως η αντίδραση του ήταν όλα τα λεφτά όταν αντικαταστάθηκε στο 52' με το σκορ στο 1-1. Ισως ν' αναρωτιόταν γιατί τον έβαλε μόνο επτά λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο και δεν τον έκανε αλλαγή στο ημίχρονο να κάνει και άνετος το μπανάκι του.

Στην άδεια Λεωφόρο ο Μπραντάο έπαθε... Γιουσούφ και ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να σκοράρει για δεύτερο σερί ματς, ο Ζέκα φόρεσε για τελευταία φορά την φανέλα με το τριφύλλι και ο Ανιγκό μετά τον ΠΑΟΚ έκοψε βαθμούς και από τον Παναθηναϊκό.

Στη Νέα Σμύρνη Πανιώνιος και Απόλλων χάρισαν ωραίες στιγμές για το «ντέρμπι της προσφυγιάς» με τους γηπεδούχους να κάνουν στο τέλος το απόλυτο (και χωρίς να δεχτούν γκολ).

Το καλύτερο ματς έγινε στα Γιάννενα αλλά η ΑΕΚ βρήκε δύο φορές το δοκάρι και ο Γιάκος είδε τον συμπαίκτη του, Ναδάλες να του κόβει το γκολ πάνω στην γραμμή!

Απολογισμός αγωνιστικής:
15 γκολ
3 πέναλτι
2 αποβολές
50 (!) κίτρινες
2 κεκλεισμένων
1 σε ουδέτερο
5 δοκάρια

Για το τέλος σας αφήνουμε με την φωτογραφία της αγωνιστικής. Αυτήν την φορά μας έρχετε από το ματς Πλατανιάς-Ξάνθη. Οπως βλέπετε στον πάγκο του Πλατανιά δημιουργήθηκε ειδική θέση για... εικόνες. Βεβαίως οι «οδηγίες» δεν έπιασαν τόπο μιας και η Ξάνθη πέρασε από τα Χάνια με δύο γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα