Αλήθειες και ψέματα από την 29η αγωνιστική

Θοδωρής Βασίλης
Αλήθειες και ψέματα από την 29η αγωνιστική

bet365

Το Match Review περνά από... ανιχνευτή ψεύδους την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και παρουσιάζει τις αλήθειες.

Ο Ολυμπιακός έδειξε καλύτερο πρόσωπο με τον Τάκη Λεμονή. Αλήθεια.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να είχε το προβάδισμα για τον τίτλο αλλά η εν γένει εικόνα του μόνο καλή δεν ήταν. Με την πρόσληψη του Τάκη Λεμονή η εικόνα των «ερυθρόλευκων» έδειξε σημάδια βελτίωσης. Οι Πειραιώτες στα τέσσερα ματς με τον 57χρονο τεχνικό σε βασικά στοιχεία ήταν αρκετά καλύτεροι σε σχέση με την εποχή Μπέντο, κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Γκλάντμπαχ - Αϊντραχτ (21+).

Ο Πανιώνιος άδειασε ψυχολογικά. Αλήθεια.

Οι «κυανέρυθροι» γνώρισαν την δεύτερη ήττα στα τρία τελευταία ματς δείχνοντας ότι έχοντας πετύχει τον στόχο τους που ήταν η είσοδος στα πλέι οφ, χαλάρωσαν στα τελευταία παιχνίδια. Κάτι απολύτως λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι οι ίδιοι παίκτες τράβηξαν το κουπί σε όλη την διάρκεια της σεζόν με αποτέλεσμα κόντρα στην Κέρκυρα, σε ένα ματς-αγγαρεία, να παρουσιαστούν χωρίς όρεξη.

Ο Λεβαδειακός υποβιβάστηκε στο ματς με την ΑΕΚ. Ψέματα.

Μπορεί κόντρα στην ΑΕΚ να επιβεβαιώθηκε ο υποβιβασμό του Λεβαδειακού, αλλά η αλήθεια είναι ότι με μόλις μία νίκη στα δέκα τελευταία, την ώρα που ο Ηρακλής συγκέντρωνε βαθμούς τόσο στο Καυτανζόγλειο όσο κι εκτός, το μέλλον της ομάδας της Βοιωτίας στην Super League μόνο δυσοίωνο προβλεπόταν. Απλά κόντρα στην Ένωση ήρθε η επιβεβαίωση.

Οι παίκτες που ήρθαν τον χειμώνα στον Ηρακλή αποτέλεσαν την ειδοποιό διαφορά για την παραμονή. Αλήθεια.

Ο Ηρακλής πέτυχε τον 13ο του «άθλο» με την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία παρά τα τεράστια προβλήματα που ταλανίζουν τον σύλλογο από την αρχή της σεζόν. Εκεί που όλα έδειχναν χαμένα για τον Γηραιό, τον Ιανουάριο στην Μίκρα ανηφόρησαν παίκτες που με τις εμφανίσεις τους συντέλεσαν τα μέγιστα για την παραμονή. Παίκτες όπως ο Μπαστακός, ο Αργυρόπουλος, ο Τζανετόπουλος, ο Γροντής και ο Δώνης έδωσαν το κάτι παραπάνω στην ομάδα του Σάββα Παντελίδη η οποία κατάφερε μία αγωνιστική πριν το τέλος να εξασφαλίσει την παραμονή.

Το αρνητικό σερί του ΠΑΣ του τελευταίου διμήνου ακυρώνει την καλή χρονιά. Ψέματα.

Μπορεί η ομάδα του Γιάννη Πετράκη να έχει μόλις μια νίκη στα εννιά τελευταία και να μην κυνηγάει κάτι στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν ακυρώνει την φετινή της εν γένει παρουσία. Οι Ηπειρώτες αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Ευρώπη ζώντας πρωτόγνωρες στιγμές γεμίζοντας υπερηφάνεια τους φίλους της ομάδας. Οπότε το αρνητικό σερί δεν ακυρώνει την τεράστια υπερπροσπάθεια των παικτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα