Μπάστα, Μπάστα... (pics & vid)

Μπάστα, Μπάστα... (pics & vid)

Gazzetta team
Μπάστα, Μπάστα... (pics & vid)

bet365

Ο Μιχάλης Μπαστάκος μπήκε ως αλλαγή στο ημίχρονο και έδωσε μία ασίστ κι έβαλε ένα γκολ για να κάνει το 0-1, 2-1.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Γεννήθηκε στην Καλαμάτα. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στο Περιστέρι. Βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για να γίνει ο ήρωας μιας ολόκληρης πόλης. Ο Μιχάλης Μπαστάκος ήταν ένας από τους μικρούς ήρωες του Ηρακλή. Που από τον Γενάρη και μετά έδωσαν την δική τους μάχη για να μείνουν στην κατηγορία.

Ομως, ο 20χρονος επιθετικός είναι αυτός που έκανε την διαφορά στο τελευταίο και πιο σημαντικό ματς. Γιατί στο πρώτο ημίχρονο με τον Παναιτωλικό ο Ηρακλής βρέθηκε να πηγαίνει στ' αποδυτήρια πίσω στο σκορ. Ο Σάββας Παντελίδης δεν καθυστέρησε στο δεύτερο μέρος. Εριξε τον μικρό στο παιχνίδι από το 46'. Και δικαιώθηκε.



Είναι αυτός που δίνει την ασίστ στον Περόνε για το 1-1 και φυσικά είναι αυτός που λυτρώνει τον Ηρακλή και τον κρατάει και μαθηματικά στην κατηγορία με το γκολ που έβαλε στο 86'.

Και δεν ήταν το πρώτο του. Από το πουθενά ο Μιχάλης Μπαστάκος είναι ο άνθρωπος που με το δικό του γκολ ο Ηρακλής ισοφάρισε τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης αλλά είχε σκοράρει και στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ μ' ένα εκπληκτικό τέρμα.



Στα εννιά ματς που έχει παίξει με την φανέλα του Ηρακλή από τον Γενάρη (είναι δανεικός από τον Ατρόμητο) σε μόλις ένα ξεκίνησε βασικός (αυτό με τον ΠΑΣ) και σκόραρε κιόλας. Εχει αγωνιστεί συνολικά μόλις 247 λεπτά αλλά είναι αρκετά για να πετύχει τρία γκολ να δώσει μία ασίστ και να σώσει μια ομάδα.

Δίχως αμφιβολία είναι ο MVP της 29ης αγωνιστικής για το Match Review.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΠΑΣΤΑΚΟΥ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα