Λεβαδειακός: Τα λάθη του υποβιβασμού

Δημήτρης Τομαράς
Λεβαδειακός: Τα λάθη του υποβιβασμού

bet365

Ο Λεβαδειακός όπως όλα δείχνουν επιστρέφει στην Football League και το Gazzetta Match Review επιχειρήσει να προσεγγίσει το τι δεν πήγε καλά και έφτασε σε τέτοιο σημείο.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Εϊμπαρ - Μπιλμπάο (21+).

Οι Βοιωτοί μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ πάνε στη Β' Εθνική κατηγορία σε ένα ματς από το οποίο πάντως έχουν σοβαρά παράπονα από την διαιτησία. Κάνουν λόγο για αποβολές και για πέναλτι που δεν τους δόθηκε. Πέραν αυτού όμως μία σειρά από χειρισμούς που δεν τους... βγήκαν, οδήγησαν την ομάδα σε αυτήν την κατάσταση.

1. ΟΤΑΝ Ο ΜΑΝΤΖΙΟΣ... ΣΙΓΗΣΕ: Τα γκολ του Βαγγέλη Μάντζιου κακά τα ψέμματα έλλειψαν στον Λεβαδειακό. Ο έμπειρος φορ έχοντας προβλήματα τραυματισμών αλλά και μετά το θέμα που προέκυψε με το ντόπινγκ από εκεί που έβαζε διψήφιο αριθμό γκολ καθηλώθηκε στα 2. Έτσι τα 6 τέρματα του Τόνι Σίλβα και τα 5 του Βασιλείου αλλά και τα 5 του Πέτρου Γιακουμάκη δεν θα μπορούσαν να φτάσουν. Ο Λεβαδειακός είχε συγκομιδή γκολ 0.8 ανά ματς όταν οι αντίπαλοί του, του έβαζαν 1.7.
2. ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ: Ούτε ο Ράτκο Ντόστανιτς αλλά ούτε ο διάδοχός του, Γιάννης Χριστόπουλος μπόρεσαν να βοηθήσουν από τον πάγκο στον επιθυμητό βαθμό την ομάδα του Λεβαδειακού. Το προπονητικό θέμα στους Βοιωτούς σε αντίθεση με άλλες χρονιές και με επιλογές όπως των Άκη Μάντζιου και Σάββα Παντελίδη δεν... τράβηξε και αυτό σίγουρα έπαιξε ρόλο. Στο τέλος επιστρατεύθηκε ξανά ο τεχνικός διευθυντής, Δημήτρης Φαράντος, σε ένα σημείο που τα πράγματα ήταν εξαιρετικά δύσκολα καθώς η ομάδα είχε να παίξει στο γήπεδό της με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.
3. ΖΗΤΗΜΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ: Το καλοκαίρι ο Λεβαδειακός έχασε ορισμένους σημαντικούς παίκτες του όπως για παράδειγμα τον Στάθη αλλά και τον Ατζαγκούν. Πήγε σε επιλογές που δεν του... βγήκαν. Ο Σουμπίνιο ήταν off λόγω σοβαρών προβλημάτων τραυματισμού για περίπου την μισή χρονιά, ο Ομπιόρα δεν βοήθησε για τον ίδιο λόγο, ο Βασιλείου άργησε να μπει στον ρυθμό της ομάδας και να σκοράρει και ουσιαστικά ότι προσπάθησαν και έκαναν οι Τόνι Σίλβα, Ζεζίνιο και κάπως ο Καραμπουέ. Τον Γενάρη έκανε κινήσεις, κλείνοντας γνώριμους παίκτες στην Ελλάδα όπως και ο Γιουσούφ όμως και πάλι δεν είχε την ανάλογη βοήθεια από τα αποκτήματά του. Γενικότερα πάντως στους Βοιωτούς βγήκαν και αρκετά προβλήματα τραυματισμών.
4. ΤΟ... ΑΓΚΑΘΙ ΜΕ ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΤΣ: Σε άλλες εποχές και άλλες χρονιές ο Λεβαδειακός είχε την έδρα του ως... φρούριο. Φέτος απέτυχε. Σε 15 αγώνες είχε μόνο 5 νίκες με τον υπόλοιπο απολογισμό να του βγάζει 5 ήττες και 5 ισοπαλίες. Αυτό ήταν ένα ακόμα σοβαρό... αγκάθι.
5. ΚΑΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΑΘΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ: Δεν ήταν λίγα τα ματς όπου ο Ναμάσκο και η άμυνα του Λεβαδειακού υπέπεσαν σε αρκετά καίρια λάθη. Λάθη που οδηγούσαν σε γκολ των αντιπάλων. Παράλληλα υπήρχαν αναμετρήσεις με ξεκάθαρη έλλειψη καθαρού μυαλού, πρόβλημα στην αυτοσυγκέντρωση αλλά και εύκολες κάρτες.
6. ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΚΑΚΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ: Ξέχωρα από όλα αυτά στον Λεβαδειακό θεωρούν πως φέτος είχαν μία σειρά από παιχνίδια όπου η διαιτησία τους αδίκησε κατάφωρα. Είναι της άποψης πως αυτό συνέβη σε ματς - κλειδιά. Ο ίδιος ο Δημήτρης Φαράντος εξάλλου μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για το κομμάτι της διαιτησίας μετά το Λεβαδειακός - ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα