Ε, είμαστε και εμείς εδώ…

Ε, είμαστε και εμείς εδώ…

Γιώργος Ντυμένος
Ε, είμαστε και εμείς εδώ…

bet365

Στον Ηρακλή «ανηφόρισαν» τον Γενάρη παίκτες που κλήθηκαν να αποδείξουν πολλά και το Match Review του gazzetta.gr αναλύει γιατί τα κατάφεραν

Η ποδοσφαιρική «πιάτσα» έχει να λέει για τον «άθλο» που παλεύει να κάνει ο Ηρακλής, όμως η κατάσταση στον Γηραιό δεν ήταν πάντα τόσο ρόδινη.

Γιουνέντους - Μπαρτσελόνα με επιστροφή, αν ο Μέσι ανοίξει το σκορ (21+).

Βασικά ούτε τώρα είναι, καθώς τα πολλά προβλήματα δεν τον έχουν εγκαταλείψει, όμως πριν από περίπου 3 μήνες η κατάσταση έδειχνε πιο ζοφερή από ποτέ. Κακά τα ψέματα το Καυτανζόγλειο δεν…. λογίζονταν ως ο «ειδυλλιακός» προορισμός για τον οποιοδήποτε παίκτη, ώστε να πάει εκεί και να παίξει μπάλα. Ετσι ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ιανουαρίου ήταν αρκετά δύσκολος. Στη Μίκρα ανηφόρισαν λίγοι ποδοσφαιριστές και εκ των υστέρων, όλες τους αποδεικνύονται πετυχημένες μεταγραφές. Κάτι που βοηθά και εκείνους, καθώς έδωσαν και τις προσωπικές τους «απαντήσεις» μέσα στο γήπεδο.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Στα 27 του θεωρείται ήδη μία παλιά «καραβάνα» στη κατηγορία, καθώς είχε plus 100 συμμετοχές σε αυτή με Αστέρα, Πλατανιά, Απόλλων και Πανιώνιου. Στους «κυανέρυθρους» όμως από τον Γενάρη του 2016 δεν έβρισκε χρόνο συμμετοχής και έτσι στις αρχές του χρόνου «ανηφόρισε» στη Θεσσαλονίκη. Κουβαλώντας μάλιστα και τον τίτλο της μοναδικής προσθήκης «μεγάλου» που είχε δικαίωμα να κάνει ο Γηραιός την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο δεξιός μπακ όμως τα έχει πάει περίφημα. Συνολικά μέχρι στιγμής μετρά 10 συμμετοχές, όλες βασικός και μάλιστα τον είδαμε και στόπερ! Λόγω των απουσιών που υπήρξαν στα Γιάννινα, μετατοπίστηκε στο κέντρο της άμυνας και ξανά ανταποκρίθηκε πλήρως στο 100%.

ΑΝΤΑΜ ΤΖΑΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο 24χρονος για… άλλον λόγο «ανέβηκε» στην Θεσσαλονίκη και διαφορετικό έχει. Αποκτήθηκε με σκοπό να παίξει στα χαφ μπροστά από τα στόπερ και με βάσει αυτό το πλάνο αποκτήθηκε ως δανεικός από την ΑΕΚ. Ομως η άφιξή του συνέπεσε με την αποχώρηση του Μπαρτολίνι και… ο Παντελίδης κλήθηκε να ανακατέψει την τράπουλα από την αρχή. Ξέρει την θέση του κεντρικού αμυντικού και έτσι με το «καλημέρα»… μετατοπίστηκε στην καρδιά της άμυνας. Η κίνηση αυτή, έστω και αν έγινε από… σπόντα, απέδωσε καρπούς. Ο Τζανετόπουλος μετρά ήδη 15 90λεπτα και συγκαταλέγεται στους κορυφαίους. Ιδιαίτερα στα 3 τελευταία ματς, όπου πήρε ισάριθμες νίκες και δέχθηκε μόλις ένα γκολ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΩΝΗΣ
Η απόκτησή του ανακοινώθηκε στις 11 Ιανουαρίου και μέχρι τότε ο 23χρονος χαφ μετρούσε από το καλοκαίρι του 2015 και μετά, μόλις 11 εμφανίσεις με Λουγκάνο και ΠΑΣ Γιάννινα, εκ των οποίων μόνο οι 3 ήταν ως βασικός. Αλλά στον Ηρακλή δεν προορίζονταν απλά για να «γεμίσει» το ρόστερ. Και τα κατάφερε. Το πρώτο διάστημα ήθελε χρόνο για να βρει τα πατήματά του και το τελευταίο διάστημα δείχνει… σεληνιασμένος. Σε 3 σερί ματς μετρά ισάριθμα τέρματα και βρίσκεται στη πρώτη γραμμή των διακριθέντων. Η προσθήκη του άλλωστε έδωσε το «ελεύθερο» στον Κούρο να… επιστρέψει στα άκρα, όπου είναι η φυσική του θέση.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΟΝΤΗΣ
Ανηφόρισε στη Θεσσαλονίκη μετά από περίπου 4 μήνες αγωνιστικής απραξίας. Υστερα από το ματς του Ατρόμητου με τον Παναιτωλικό στα μέσα του Σεπτεμβρίου και την αποχώρηση του Τραϊανού Δέλλα από την ομάδα του Περιστερίου, βρέθηκε εκτός πλάνων. Εκτοτε μετρούσε μόλις μία συμμετοχή στο Κύπελλο και τον Γενάρη έφυγε με προορισμό τον Ηρακλή. Ηδη το κοντέρ μετρά 13 εμφανίσεις σε όλες τις θέσεις της τριάδας πίσω από τον φορ και συμμετοχή σε δύο πολύτιμα γκολ. Στη Βέροια άνοιξε στο 81’ το σκορ στη νίκη του Γηραιού με 2-0 και κόντρα στον Λεβαδειακό εκτέλεσε το κόρνερ, δίνοντας την ασίστ στο Δώνη για το 1-0.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΣΤΑΚΟΣ

Στα 22 του κλήθηκε να… μεγαλώσει απότομα και τα κατάφερε, ενώ δικαιώνει και τον Παντελίδη που πήρε το ρίσκο με την απόκτησή του για να «γεμίσει» την θέση του φορ. Η «λογική» έλεγε πως εκεί θα έρχονταν ένας «μεγάλος», όμως ο κόουτς του Ηρακλή πίστεψε τον μικρό και εκείνος άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά. Στον Ατρόμητο μετά και την προσθήκη του Ντάουντα δεν θα είχε πολύ χρόνο συμμετοχής και για αυτό μετακινήθηκε στον Γηραιό ως δανεικός. Ηδη σε 8 εμφανίσεις του έχει βρει στόχο 2 φορές και σημειώνοντας μάλιστα κρίσιμα τέρματα. Ισοφάρισε σε 1-1 τον ΠΑΟΚ, άνοιξε το σκορ στο 2-1 επί του ΠΑΣ και τα γκολ του έχουν αποφέρει στην ομάδα τρεις πολύτιμους βαθμούς. Γιατί δεν έχει σημασία να στέλνεις απλά τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά και να το κάνεις όταν η μπάλα… καίει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα