Γιακουμα-γκολ!

Αντώνης Σαούλης
Γιακουμα-γκολ!

bet365

Ο νεαρός επιθετικός πέτυχε το δέκατο τέρμα του στην Σούπερ Λίγκα και διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες του Πλατανιά για πεντάδα.

Προφανώς και διανύει την καλύτερή του σεζόν. Δεν χωράει αμφιβολία. Στις προηγούμενες σεζόν (τέσσερις τον αριθμό) ο Γιώργος Γιακουμάκης είχε πετύχει συνολικά πέντε γκολ σε 48 παιχνίδια. Φέτος μόνο έχει βάλει 11 σε 25! Μιλάμε για εκτόξευση.

Ο 23χρονος επιθετικός του Πλατανιά εκτός του ότι με το γκολ που έβαλε κόντρα στον Ηρακλή και κράτησε σε... πορεία πεντάδας την ομάδα του είναι και πέμπτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με δέκα γκολ.

Μπορεί η ΑΕΚ να τον πρόλαβε εδώ κι αρκετές εβδομάδες και να τον αγόρασε από την ομάδα των Χανίων, αλλά ο ίδιος συνεχίζει ανεπηρέαστος το έργο του. Να σκοράρει δηλαδή κάθε φορά που βρίσκει την ευκαιρία.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης σκόραρε και κόντρα στον Ηρακλή (το μοναδικό τέρμα του αγώνα) και έδωσε την δυνατότητα στον Πλατανιά να είναι μόνος έκτος και στο -2 από την πέμπτη ΑΕΚ. Ταυτόχρονα έφτασε και σε διψήφιο αριθμό τερμάτων στο πρωτάθλημα.



Τα γκολ του Γιακουμάκη στο πρωτάθλημα:
Κέρκυρα-Πλατανιάς 0-1
Πλατανιάς-Λεβαδειακός 3-2 (το 3-0 και ασίστ)
Πλατανιάς-Ατρόμητος 3-0 (δύο γκολ)
Πλατανιάς-Ολυμπιακός 2-2
Παναθηναϊκός-Πλατανιάς 2-1
Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα 3-3
Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης 3-0 (δύο γκολ)
Πλατανιάς-Ηρακλής 1-0

Τα εννιά από τα δέκα γκολ τα έχει πετύχει εντός έδρας και ο Γιακουμάκης έχει ακόμα πέντε αγωνιστικές για ν' αυξήσει την προσωπική του επίδοση και ταυτόχρονα να βοηθήσει τον Πλατανιά να μπει στην πεντάδα.

Εύκολο; Σίγουρα όχι μιας και το πρόγραμμα του Πλατανιά είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ολυμπιακός (έξω), ΑΕΚ (μέσα), Πανιώνιος (έξω), ΠΑΟΚ (μέσα), Ατρόμητος (έξω).

Οπως και να 'χει ο Γιώργος Γιακουμάκης είναι η σταθερή αξία της 25ης αγωνιστικής για το Match Review.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΔΕΚΑΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα