Χάνει ευκαιρίες και βαθμούς! (vid)

Χάνει ευκαιρίες και βαθμούς! (vid)

Νίκος Αθανασίου
Χάνει ευκαιρίες και βαθμούς! (vid)

bet365

Οι απίστευτοι αριθμοί του Παναθηναϊκού εκτός έδρας και τα ρεσιτάλ αστοχίας που οδηγούν το «τριφύλλι» σε γκέλες μακριά από την Λεωφόρο!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να «ματώνει» μακριά από την Λεωφόρο! Οι «πράσινοι» συνέχισαν τις εκτός έδρας απώλειές τους και στο Καυταντζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή, όπου αν και είχαν τον έλεγχο του αγώνα και πολλές ευκαιρίες αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον «γηραιό» που παλεύει για την παραμονή του στην κατηγορία!

Το «τριφύλλι» έχει γευτεί την χαρά της νίκης μοναχά τρεις φορές μακριά από το γήπεδό του! Στη Λιβαδειά, στο άδειο λόγω τιμωρίας Περιστέρι και στην Τρίπολη! Οπουδήποτε αλλού και αν έπαιξε είτε έχασε, είτε σε πολλές περισσότερες περιπτώσεις πήρε απλά τον βαθμό. Ήττα στον Πλατανιά, στο Φάληρο, στα Πηγάδια και ισοπαλίες στο Αγρίνιο, στη Βέροια, στη Νέα Σμύρνη, στη Λάρισα, στη Κέρκυρα, στα Γιάννενα! 21 ολόκληροι βαθμοί πεταμένοι στα σκουπίδια, με αποτέλεσμα η απόσταση από την κορυφή να μην επιτρέπει την παραμικρή ελπίδα για διεκδίκηση του πρωταθλήματος!

Βάζει 1 γκολ σε 8 τελικές
Πριν μπούμε στο... ψητό, δηλαδή την μεγάλη αδυναμία που κοστίζει στον Παναθηναϊκό εκτός έδρας, αξίζει να αναφερθούμε στην ευστοχία του «τριφυλλιού» στο φετινό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με την στατιστική υπηρεσία οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη χρειάζονται 8 τελικές προσπάθειες για να στείλουν την μπάλα στο πλεκτό. Αν και σε δημιουργία τελικών, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τρίτη θέση με 292, στην ευστοχία είναι πολύ χαμηλά, εκτός πρώτης πεντάδας!



«Διαλύει» τον μέσο όρο του και γκελάρει!
Πάμε τώρα και στο... παρασύνθημα. Ο μέσος όρος, λοιπόν, του Παναθηναϊκού είναι 1/8. Τι συμβαίνει στα εκτός έδρας παιχνίδια; Διαλύεται ο συγκεκριμένος μέσος όρος και στην πλειοψηφία των αγώνων που στραβοπάτησε, ο Παναθηναϊκός έχει να λέει και δικαίως πως... αυτοκτόνησε! Στην τελευταία χρονικά γκέλα, το «τριφύλλι» είχε 1/10 τελικές! Δεν ήταν βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζει σημαντική αστοχία μακριά από την Λεωφόρο. Στην Νέα Σμύνρη 1/13! Στην Βέροια; 1/15! Στα Πηγάδια 0/14 και στην Κέρκυρα 1/8! Θέλετε και στους Ζωσιμάδες; 1/12!!!



Αφήνοντας στην άκρη τους γνωστούς εξωγενείς παράγοντες που κόστισαν για παράδειγμα στο Αγρίνιο και στα Γιάννενα, αν ο Παναθηναϊκός ήταν λίγο πιο συγκεντρωμένος και σοβαρός στην τελική προσπάθεια, τότε θα είχε πετάξει πολύ λιγότερους βαθμούς και θα μπορούσε να είναι «ζωντανός» μέχρι και τώρα παρά την ασταθή εικόνα του κατά την διάρκεια της τρέχουσας σεζόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα