Αλήθειες και ψέματα από την 24η αγωνιστική

Γιώργος Ντυμένος
Αλήθειες και ψέματα από την 24η αγωνιστική

bet365

Το Μatch Review του gazzetta.gr περνάει από... ανιχνευτή ψεύδους τα γεγονότα της αγωνιστικής και παρουσιάζει τις αλήθειες!
Το 3-0 που κέρδισε η ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ είναι δίκαιο. Αλήθεια.
Αν το σκορ στο ντέρμπι των «Δικεφάλων» έμεινε στα επίπεδα του 1-0 που ήταν μέχρι το 85', τότε ίσως κάποιοι να... παρασύρονταν κάνοντας λόγο για ένα αμφίρροπο ματς. Τα δύο τέρματα που σημείωσε η ΑΕΚ στο φινάλε... αποκατέστησαν τη τάξη, καθώς όχι μόνο η Ενωση ήταν καλύτερη από τον ΠΑΟΚ, αλλά το τελικό 3-0 σε μεγάλο βαθμό αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης.
Η Ξάνθη «ξεφούσκωσε» λόγω της ήττας που γνώρισε στην Κέρκυρα. Ψέμματα.
Εκτός πεντάδας μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα βρέθηκε η Ξάνθη, μετά την ήττα (1-0) που γνώρισε στην Κέρκυρα. Ετσι ενδέχεται κάποιος να σκεφτεί πως «ξεφούσκωσε» και «λύγισε» μπροστά στη πρόκληση συμμετοχής της στα πλέι οφ. Επί του παρόντος αυτή η διαπίστωση είναι λανθασμένη. Η ομάδα του Λουτσέσκου έπαιξε για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, ενώ στο διάστημα που υπήρχε αριθμητική ισορροπία, η εικόνα της ήταν ανάλογη με παλαιότερα παιχνίδια της.
Ο Παναθηναϊκός άξιζε τη νίκη στο Καυτανζόγλειο. Αλήθεια.
Η ειδοποιός διαφορά που έχει αναγάγει το ποδόσφαιρο σε «βασιλιά των σπορ» είναι πως σε σχέση με τα περισσότερα όλα ομαδικά αθλήματα, αν όχι όλα, στη μπάλα δεν κερδίζει ο καλύτερος. Ετσι αυξάνεται η αγωνία και παίζει μεγάλο ρόλο ο απρόβλεπτος παράγοντας που λέγεται «τύχη». Αν κάποιος δει με «κρύο αίμα» την αναμέτρηση του Καυτανζογλείου, θα διαπιστώσει πως ο Παναθηναϊκός άξιζε τη νίκη. Ομως η ιστορία... έγραψε και το παιχνίδι του με τον Ηρακλή ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1.
Ο Πλατανιάς «ζορίστηκε» από την Βέροια. Ψέμματα.
Το «φτωχό» 1-0 που κέρδισε ο Πλατανιάς την Βέροια των 10 παικτών από το 23', «φωτογραφίζει» πως οι Κρητικοί «ζορίστηκαν» από την «βασίλισσα». Ομως η εικόνα του αγώνα ήταν τελείως διαφορετική. Μπορεί μεν οι «ερυθρόλευκοι» να μην «καθάρισαν» το ματς, όμως κατά την διάρκειά του δεν απειλήθηκαν σοβαρά με ισοφάριση ούτε μία φορά.
Η ΑΕΛ έχει τεράστιο πρόβλημα μακρυά από τον κάμπο. Αλήθεια.
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Η ΑΕΛ το Σάββατο επέστρεψε στη Νέα Σμύρνη, σε ένα γήπεδο όπου έκανε το τελευταίο της διπλό στη κατηγορία και δεν είχε χάσει στις δύο πιο πρόσφατες εκεί επισκέψεις της. Το 1-0 που ηττήθηκε «κολακεύει» τους «βυσσινί», που πλέον συμπλήρωσαν 27 εκτός έδρας παιχνίδια στη Σούπερ Λιγκ χωρίς νίκη, από το 3-0 που κέρδισαν τους «κυανέρυθρους» τον Απρίλιο του 2010.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα