Αλήθειες και ψέματα από την 22η αγωνιστική

Θάνος Σαρρής
Αλήθειες και ψέματα από την 22η αγωνιστική

bet365

Το Μatch Review του gazzetta.gr περνάει από... ανιχνευτή ψεύδους τα γεγονότα της αγωνιστικής και παρουσιάζει τις αλήθειες!

Η σχέση του Ολυμπιακού με τον Μπέντο δεν μπορεί να συνεχιστεί. Αλήθεια.

Δεν είναι τόσο η ήττα από τον Πανιώνιο, που ήρθε μετά την πρόκριση στους «16» του Europa, αλλά ο τρόπος με τον οποίο ήρθε. Ο Ολυμπιακός βρέθηκε από το πρώτο λεπτό να κυνηγάει το σκορ και στο 90' σου έδινε την εικόνα ότι ένα ακόμα 90λεπτο να είχε μπροστά του, δεν θα τα κατάφερνε. Και μολονότι δεν φταίει ο Μπέντο για τις αποχωρήσεις, όπως και για το ότι κλήθηκε να αναλάβει μια ομάδα χτισμένη, χωρίς να κάνει ο ίδιος προετοιμασία. Όμως είναι εμφανές πως το κλίμα είναι βαρύ και με δεδομένο το δύσκολο πρόγραμμα των «ερυθρολεύκων», μοιάζει αρκετά εύκολο να βαρύνει περισσότερο.

Ο ΠΑΟΚ απέδειξε στον Καυτανζόγλειο ότι παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Ψέματα.

Ο δικέφαλος «έτρεξε» ένα σερί αγώνων στην Ελλάδα όπου πράγματι ξεχώρισε, όμως στο παιχνίδι με τον Ηρακλή προβλημάτισε και αυτό ήταν κάτι που έγινε αντιληπτό από τις αντιδράσεις του Βλάνταν Ίβιτς και τον τρόπο που διαχειρίστηκε το ματς. «Η απόδοσή μας ήταν πολύ χαμηλή», είπε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του ματς, μιας και ο δικέφαλος θα μπορούσε ακόμα και να χάσει το ματς στο Καυτανζόγλειο. Τη διαφορά την κάνει η διάρκεια και ο δικέφαλος την έχασε.

Ο Γιώργος Παράσχος είναι ο αναμορφωτής του Πλατανιά. Αλήθεια.

Ο Γιώργος Παράσχος βραβεύτηκε στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τον Αστέρα για τα 500 ματς που συμπλήρωσε ως προπονητής στη Σούπερ Λιγκ. Η εμπειρία του αντανακλάται με τον καλύτερο τρόπο στη δουλειά που κάνει στον Πλατανιά. Η αγωνιστική συνέπεια των Χανιωτών είναι εκπληκτική και ο Παράσχος έχει καταφέρει να βγάλει τον καλύτερο εαυτό ποδοσφαιριστών όπως ο Μανούσος και ο Γιακουμάκης, κρατώντας την ομάδα σε ευρωπαϊκή τροχιά.

Η Ξάνθη είναι η πιο αποδοτική ομάδα του πρωταθλήματος. Αλήθεια.

Απέναντι στον Παναθηναϊκό χρειάστηκε μεν τη συνδρομή των βοηθών, ωστόσο η ομάδα του Λουτσέσκου αποδεικνύει πως είναι πραγματική... killer, αφού της αρκεί μια ευκαιρία για να πάρει αποτέλεσμα. Έχει σημειώσει 24 γκολ σε 130 τελικές και ο μέσος όρος του 0.18 γκολ ανά τελική προσπάθεια είναι ο καλύτερος της Λίγκας!

Ο Πέκχαρτ ήταν ο MVP στο ΑΕΚ-ΑΕΛ. Ψέματα.

Ήταν μια αναμέτρηση που ανέδειξε αρκετούς πρωταγωνιστές για την ΑΕΚ. Ο Πέκχαρτ πήρε το βραβείο, σημειώνοντας το πρώτο γκολ. Ο Τσιγκρίνσκι γύρισε και έδειξε αμέσως την ποιότητά του, ενώ σκόραρε. Το ίδιο και ο Αλμέιδα. Όμως ο κινητήριος μοχλός ήταν ο Πέτρος Μάνταλος. Ήταν εκείνος που έδινε ρυθμό σε όλη την ομάδα, οργανωνόντας ιδανικά το παιχνίδι της Ένωσης και βοηθώντας την να βρει διαδρόμους.

Η Βέροια μένει πίσω στη μάχη της σωτηρίας. Αλήθεια.

Τόσο ο Ηρακλής, όσο και ο Λεβαδειακός έδειξαν αντανακλαστικά. Πήραν βαθμούς με ΠΑΟΚ και ΠΑΣ αντίστοιχα. Η Βέροια από την άλλη ήθελε μόνο νίκη απέναντι στον Ατρόμητο και όχι μόνο δεν κράτησε τον βαθμό, αλλά δέχθηκε στο τέλος και γκολ. Η ψαλίδα ανοίγει και η εικόνα που παρουσιάζει η εικόνα της Ημαθίας στο γήπεδο δεν αφήνει και πολλές ελπίδες για παραμονή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα