Με δραχμή και ΠΑΣΟΚ

Αντώνης Σαούλης
Με δραχμή και ΠΑΣΟΚ

bet365

Η λανθασμένη έξοδος του Γλύκου ήταν αρκετή για να διατηρηθεί μία παράδοση 20 ετών που θέλει τον ΠΑΟΚ να μη νικάει στο «Καυταντζόγλειο».

Τελευταία φορά που είχε κερδίσει ο ΠΑΟΚ μέσα στο «Καυταντζόγλειο» πληρώναμε το σουβλάκι με δραχμές και φυσικά η Ελλάδα ζούσε μέρες ΠΑΣΟΚ. Κι όμως. Εχουν περάσει 20 χρόνια από τη τελευταία νίκη του «Δικέφαλου» μέσα στη συγκεκριμένη έδρα όσον αφορά την Α' Εθνική. Γιατί ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει κάνει διπλό μέσα στη Ντόρτμουντ και στην Φιορεντίνα αλλά μέσα στην έδρα του Ηρακλή απλά δεν μπορεί.

Βεβαίως για την γκέλα της Κυριακής ευθύνεται έως ένα βαθμό ο Γλύκος. Γιατί μπορεί συνολικά ο ΠΑΟΚ να έκανε ένα κακό παιχνίδι (όπως παραδέχθηκε και ο Βλάνταν Ιβιτς) αλλά μέχρι το γκολ του Μπαστακού είχε το γκολ που θα του χάριζε τη νίκη.



Ομως στο κόρνερ του Λεοζίνιο ο Γλύκος κάνει μια πολύ κακή έξοδο και ο Μπαστακός αφού έχει ξεφύγει από το μαρκάρισμα του Μάτος (ο οποίος βάζει για τους δικούς του λόγους τις φωνές στους συμπαίκτες του) απλά σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα μιας και ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έχει εκτιμήσει εντελώς λάθος τη φάση.

Βεβαίως για να είμαστε δίκαιοι στο τέλος ο Γλύκος σώζει τον ΠΑΟΚ και από την ήττα μιας και αποκρούει το πλασέ του Μπαστακού. Ομως για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο έπρεπε να κάνει την γκάφα της 22ης αγωνιστικής για το Match Review.



Οσο για το τελευταίο διπλό του ΠΑΟΚ στην Α' Εθνική στη συγκεκριμένη έδρα; Αυτό χρονολογείται στις 8 Μαρτίου του 1998. Εκτός από δραχμή και ΠΑΣΟΚ στον ΠΑΟΚ υπήρχε ο Ζήσης Βρύζας, ο Σπύρος Μαραγκός, ερχόταν από τον πάγκο ο Γιώργος Τουρσουνίδης και τη νίκη χάριζε ο Ζόλταν Κόβατς ο οποίος είχε πετύχει τα δύο από τα τρία γκολ του ΠΑΟΚ στο 2-3.

Από τότε ο ΠΑΟΚ μετράει 7 ήττες και 8 ισοπαλίες...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα