Οπου τον βρίσκει...

Αντώνης Σαούλης
Οπου τον βρίσκει...

bet365

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης στην μοναδική του στιγμή έβαλε ξανά γκολ στον Παναθηναϊκό και συνέχισε την απίστευτη παράδοση που έχει.

Πλέον φτάνει στα όρια του ανεξήγητου. Γιατί δεν μιλάμε για έναν παίκτη που έχει το γκολ στην... καθημερινότητά του. Ενας εξαιρετικός μέσος είναι που όταν του δοθεί η ευκαιρία θα σκοράρει κιόλας. Ομως αυτό που έχει καταφέρει κόντρα στον Παναθηναϊκό τα τελευταία τρία χρόνια είναι πραγματικά στην σφαίρα του ανεξήγητου.

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης (περί ου ο λόγος) οχι μόνο σκόραρε ξανά απέναντι στο «τριφύλλι» αλλά κατάφερε να πετύχει σχεδόν ίδιο γκολ. Και δεν μιλάμε για ένα πλασέ. Αλλά για... σουτάρες έξω από την περιοχή.

Και να 'ταν μόνο αυτό το ανεξήγητο. Ο 28ρονος μέσος τα τελευταία τρία χρόνια έχει αγωνιστεί σε 86 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Εχει πετύχει έξι γκολ. Τα τέσσερα είναι στον Παναθηναϊκό! Η αρχή έγινε την σεζόν 2014/15.



Την συγκεκριμένη χρονιά ο Βασιλακάκης πέτυχε μόλις δύο γκολ σε 39 παιχνίδια. Και τα δύο ήταν κόντρα στον Παναθηναϊκό. Για το πρωτάθλημα και στη νίκη της Ξάνθης με 4-2 (πέτυχε το 2-0 στο 16' πάλι με ωραίο σουτ) και για το Κύπελλο μέσα στην Λεωφόρο (0-1) το οποίο χάρισε και την πρόκριση στην ομάδα του η οποία έφτασε και μέχρι τον τελικό εκείνη την σεζόν.




Την αμέσως επόμενη σεζόν (2015/16) ο Βασιλακάκης δεν πέτυχε κανένα γκολ στα 23 ματς που αγωνίστηκε (και ναι είχε αγωνιστεί και στα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό) αλλά επέστρεψε στα τέρματα την φετινή χρονιά.

Ο μέσος της ακριτικής ομάδας πέτυχε δύο πανέμορφα γκολ κόντρα στους «πράσινους». Και μέσα στην Λεωφόρο που κρέμασε τον Στιλ με σουτ στην κίνηση και πολύ έξω από την περιοχή και το Σάββατο έκανε το ίδιο στα Πηγάδια πάλι με σουτ στην κίνηση αλλά αυτή την φορά κρέμασε τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Αυτή ήταν και η στιγμή του στο παιχνίδι. Και σίγουρα είναι η στιγμή της 22ης αγωνιστικής για το Match Review.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα