Ο Μέγας Αλέξανδρος

Ο Μέγας Αλέξανδρος

Αντώνης Σαούλης
Ο Μέγας Αλέξανδρος

bet365

Ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς έχει πετύχει ήδη πέντε γκολ σε έξι παιχνίδια και λογικά προλαβαίνει να βγει ο πρώτος σκόρερ του φετινού ΠΑΟΚ

Καλύτερο... impact δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε ο ίδιος. Ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς είχε... κλέψει την καρδιά των φίλων του ΠΑΟΚ από την στιγμή που αποκτήθηκε. Καταλαβαίνετε τι γίνεται τώρα μετά τα πέντε γκολ που έχει πετύχει σε έξια παιχνίδια (3 στο πρωτάθλημα, 2 στο Κύπελλο).

Ηδη πρόλαβε να γίνει σταθερή αξία στο σκοράρισμα του ΠΑΟΚ. Γι' αυτό και μπαίνει στην συγκεκριμένη κατηγορία για την 21η αγωνιστική. Ο Πρίγιοβιτς μέσα σε μερικές μέρες κατάφερε να ξεπεράσει τον Τζάλμα Κάμπος των 28 αγώνων (!), τον Κουλούρη των 22 παιχνιδιών, τον Μπίσεσβαρ (αν και μέσος) των 27 ματς και έπιασε τον Κλάους (δεν έχει σκοράρει στο πρωτάθλημα), τον Πέλκα και τον Περέιρα.



Εάν συνεχίσει έτσι προλαβαίνει εύκολα να γίνει ο πρώτος σκόρερ του φετινού ΠΑΟΚ. Δεν είναι και πολύ μακριά από τον πρώτο Λέο Μάτος που έχει επτά γκολ. Ο Πρίγιοβιτς έχει μπροστά του ακόμα εννιά ματς πρωταθλήματος, η λογική λέει τουλάχιστον τρία στο Κύπελλο και αν ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπει στα πλέι οφ άλλα έξι. Συνολικά δηλαδή 18 παιχνίδια.



Πάρα πολλά για τον Σέρβο ο οποίος προλαβαίνει όχι μόνο να είναι ο πρώτος σκόρερ του φετινού ΠΑΟΚ αλλά να ξεπεράσει μέσα σε έξι μήνες αρκετές ατομικές του επιδόσεις. Ο Πρίγιοβιτς λοιπόν έχει ήδη πέντε γκολ σ' έξι ματς για τον ΠΑΟΚ. Για να δούμε τι είχε καταφέρει στις αρκετές προηγούμενες ομάδες του.

Ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς ξεπέρασε τις δικές του επιδόσεις με:
1 γκολ σε 2 ματς με την u21 της Τζουγκάρντεν
3 γκολ σε 4 ματς με την u21 της Σιόν
0 γκολ σε 4 ματς με την Γέοβιλ
2 γκολ σε 10 ματς με την Νορθάμπτον
1 γκολ σε 12 ματς με την Λωζάνη

Ο Σέρβος επιθετικός καλείται να ξεπεράσει τα:
7 γκολ σε 46 ματς με την Σιόν
10 γκολ σε 37 ματς με την Τρόμσο
10 γκολ σε 30 ματς με την Τζουγκάρντεν
16 γκολ σε 31 ματς με την Μπολουσπόρ
24 γκολ σε 72 ματς με την Λέγκια

Ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς υπέγραψε ένα μεγάλο συμβόλαιο. Καταλαβαίνει κανείς πως εάν το... τηρήσει μέχρι τέλους (για 4,5 χρόνια έβαλε τζίφρα) και συνεχίζει να σκοράρει με αυτό το ρυθμό όχι μόνο θα ξεπεράσει όλες τις ατομικές του επιδόσεις αλλά θα γραφτεί και στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Ωστόσο αυτά είναι νωρίς. Για την ώρα τα καταφέρνει μια χαρά με τα πέντε γκολ που έχει πετύχει και είναι η σταθερή αξία της 21ης αγωνιστικής για το Match Review.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα