Αλήθειες και ψέματα για την 20η αγωνιστική

Θάνος Σαρρής
Αλήθειες και ψέματα για την 20η αγωνιστική

bet365

Το Μatch Review του gazzetta.gr περνάει από... ανιχνευτή ψεύδους τα γεγονότα της εικοστής αγωνιστικής και παρουσιάζει τις αλήθειες!

Ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα τον Παναιτωλικό. Ψέματα.

Μετέτρεψε την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό σε θρίαμβο, δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι πλέον αποτελεί ένα πολύ αποτελεσματικό σύνολο. Όμως οι «πράσινοι» προσπάθησαν πολύ περισσότερο, από ό,τι δείχνει το τελικό 4-0. Τα βρήκαν σκούρα για πάνω από 60 λεπτά, χρειάστηκαν ένα γκολ, για το οποίο μεσολάβησε καραμπόλα και δοκάρι και στο τελευταίο δεκάλεπτο στη Λεωφόρο... είχε κατηφόρα! «Τ σκορ είναι πολύ βαρύ και αποτελεί αρνητική εικόνα για την προσπάθεια των παιδιών», σχολίασε σχετικά ο Μάκης Χάβος.

Το ματς με την ΑΕΛ ήταν... πανομοιότυπο με εκείνο απέναντι στον Ηρακλή για τον Ολυμπιακό. Αλήθεια.

Είναι δεδομένο ότι από τη στιγμή που βρει νωρίς το γκολ στην έδρα του, απέναντι σε ομάδες χαμηλότερης δυναμικής, ο Ολυμπιακός απελευθερώνεται και αναγκάζει τον αντίπαλο να δημιουργήσει χώρους. Το έκανε με τον Ηρακλή, όπου σκόραρε στο 2' με τον Βιάνα και το ματς κύλησε εύκολα. Με την ΑΕΛ το... βελτίωσε, άνοιξε το σκορ στα πρώτα δευτερόλεπτα και συνέχισε με ένα εξαιρετικό πρώτο 45λεπτο.

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε ευκαιρίες να ισοφαρίσει. Ψέματα.

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε ανούσιο έλεγχο και κατέγραψε τελικές, ωστόσο οι περισσότερες από τις οκτώ που δημιούργησε στο δεύτερο μέρος ήταν με σουτ έξω από την περιοχή. Το πλάνο του Σα Πίντο είχε κλείσει τους χώρους και οδηγούσε τους Αρκάδες είτε σε εύκολα μακρινά σουτ, είτε σε σέντρες με κακές προϋποθέσεις και τα αντίπαλα στόπερ σε ετοιμότητα.

Το Πλατανιάς-ΠΑΣ ήταν από τα καλύτερα ματς που έχουμε δει φέτος στη Σούπερ Λιγκ. Αλήθεια.

Τα είχε όλα. Γκολ, ανατροπές, ευκαιρίες, ένταση, παράπονα. Το τελικό 3-3 στα Περιβόλια ήταν χαρακτηριστικό. Συχνά... πονάνε τα μάτια μας από το θέαμα και τη συνολική εικόνα στη Σούπερ Λιγκ, όμως το Πλατανιάς-ΠΑΣ ήταν πραγματική όαση!

Τα ατομικά λάθη κόστισαν στην ΑΕΚ. Αλήθεια.

Τραγική αντίδραση της άμυνας και του Μπάρκα στο πρώτο γκολ. Εγκληματικό λάθος του τερματοφύλακά της στο δεύτερο. Δεν χρειαζόταν περισσότερα. Η ΑΕΚ πέτυχε δύο γκολ στο Καυτανζόγλειο, αλλά τα... ισοφάρισε με τα δικά της λάθη, τα οποία αποτέλεσαν βούτυρο στο ψωμί του Ηρακλή και έκοψαν από την ίδια την Ένωση το τρίποντο.

Η μάχη του υποβιβασμού έχει τελειώσει. Ψέματα.

Ο Ηρακλής με την Βέροια έμοιαζαν εδώ και καιρό καταδικασμένοι. Όμως η μάχη κρατά ακόμα. Ο Γηραιός με τον βαθμό που πήρε έπιασε τους Βοιωτούς στους 14 βαθμούς, ενώ αμφότεροι απέχουν μια νίκη από την ΑΕΛ. Οπότε η πορεία για τη σωτηρία έχει ακόμα... δρόμο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα