The... Big Ben!

Αντώνης Σαούλης
The... Big Ben!

bet365

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου έχει αναλάβει το σκοράρισμα μετά την μεταγραφή του Ανσαριφάρντ και διατηρεί την ομάδα του στην δεύτερη θέση.

Οσο υπήρχε ο Ανσαριφάρντ στην ομάδα είχε αναλάβει και το βάρος για το σκοράρισμα. Ομως ο Ιρανός εν τέλει πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό και ο Πανιώνιος έπρεπε να βρει σκοράρισμα από τους άλλους παίκτες.

Κανένα πρόβλημα για την συγκεκριμένη παρέα. Αυτός που βγήκε μπροστά (για την ώρα τουλάχιστον) είναι Μπεν. Μέσα στο 2017 ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έχει πετύχει τρία γκολ και έχει δώσει και μία ασίστ. Το εντυπωσιακό είναι πως αυτά τα τρία γκολ τα έχει πετύχει με τρεις διαφορετικούς τρόπους.



Με φάουλ (κόντρα στον Ατρόμητο), με πέναλτι (κόντρα στην Ξάνθη) και με δεξί σουτ (κόντρα στην Βέροια). Φυσικά στα παιχνίδια που σκόραρε ο Πανιώνιος πήρε και τους τρεις βαθμούς και στα δύο ματς που δε συμμετείχε με γκολ ή ασίστ (στα τελευταία πέντε) ο Πανιώνιος είτε έχασε (με ΠΑΣ) είτε δε νίκη (ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης).

Φυσικά ο Μπεν είναι πολύ μακριά από τους αριθμούς που έκανε με την Βέροια κόντρα στην οποία σκόραρε την τελευταία αγωνιστική. Ο Γάλλος μέσα σε δύο σεζόν είχε προλάβει να σκοράρει 25 γκολ. Φέτος είναι στα πέντε με τον Πανιώνιο αλλά σ' έναν τελείως διαφορετικό ρόλο.

Για την ώρα όμως είναι η σταθερή αξία της 20ης αγωνιστικής για το Match Review.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΠΕΝ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα