Στις 25 τελικές κανένα γκολ

Στις 25 τελικές κανένα γκολ

Αντώνης Σαούλης
Στις 25 τελικές κανένα γκολ

bet365

Ο Στέφανος Αθανασιάδης δεν μπορεί να... σηκώσει κεφάλι την φετινή σεζόν μιας και δεν έχει σπάσει το ρόδι ακόμα στην Σούπερ Λίγκα.

Οποιος πιστεύει σε... κατάρες και κακοδαιμονίες τότε θα μπορέσει να βρει μια εξήγηση για τον Στέφανο Αθανασιάδη. Φέτος δεν έχει σκοράρει ακόμα. Και δεν μιλάμε για έναν οποιοδήποτε επιθετικό. Μιλάμε για τον τέταρτο σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ!

Ναι. Ο Κλάους έχει πετύχει μέχρι στιγμής 106 γκολ (71 στην Α' Εθνική, 15 στο Κύπελλο και 20 στην Ευρώπη) και κυνηγάει τους Κούδα (134), Σαλπιγγίδη (113) και Σαράφη (136). Δεν ξέρουμε το μέλλον του Αθανασιάδη στον ΠΑΟΚ κι αν θα μείνει και την επόμενη σεζόν όμως φέτος έχασε μια σπουδαία ευκαιρία να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου.

Βεβαίως έχει ακόμα πολλά παιχνίδια για να πλησιάσει ή και να περάσει κάποιον από τους τρεις που βρίσκονται από πάνω του. Ομως υπάρχουν πολλοί ανασταλτικοί παράγοντες. Αρχικά η μεταγραφή του Πρίγιοβιτς που όταν θα είναι 100% έτοιμος λογικά θα πάρει φανέλα βασικού.



Ομως ο πιο σημαντικός ανασταλτικός παράγοντας είναι ο ίδιος του ο εαυτός και η αστοχία του. Με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα της κακής χρονιάς που διανύει η φάση που έχασε στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Ο Ζίβκοβιτς του χάρισε την μπάλα έξω από την περιοχή και το μόνο που χρειαζόταν να κάνει ήταν να την στείλει στα δίχτυα σε ουσιαστικά κενή εστία. Ομως έκανε ένα άψυχο πλασέ και την μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Ξάνθης.

Συνολικά φέτος στο πρωτάθλημα ο Κλάους σε 16 παιχνίδια έχει κάνει 25 τελικές κι ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει γκολ. Μέχρι και σε πέναλτι έχει αστοχήσει δείγμα του ότι το θέμα είναι πλέον και ψυχολογικό.



Δεν εξηγείται διαφορετικά. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που τις τελευταίες πέντε σεζόν μόνο στο πρωτάθλημα είχε διψήφιο αριθμό τερμάτων. Φέτος ο Αθανασιάδης έχει πετύχει δύο γκολ στο Κύπελλο και τρία γκολ στην Ευρώπη. Ομως απέχει πολύ από τους φυσιολογικούς του αριθμούς.

Οπως και να 'χει είναι με διαφορά ο αδύναμος κρίκος της 20ης αγωνιστικής μιας και η ευκαιρία που χάνει, δεν... χάνεται για την κλάση του και εν τέλει στέρησε και δύο βαθμούς από την ομάδα του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΞΑΝΘΗ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα