Σίγκνεβιτς: «Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στον Πλατανιά»! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Σίγκνεβιτς: «Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στον Πλατανιά»! (vids)

bet365

Ο Μικαλαϊ Σίγκνεβιτς ήρθε για να... μείνει! Ο Λευκορώσος φορ κάνει νέα αρχή στον Πλατανιά και μιλάει στο Gazzetta Match Review για τα γκολ του, τον Παράσχο και την επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα.

Ο 24χρονος διεθνής Λευκορώσος επιθετικός - σε αντίθεση με τον φορ Χάρις Ντιλαβέρ που ήρθε με περγαμηνές και δεν... έπιασε, μένοντας τελικώς ελεύθερος για να γυρίσει στη Βοσνία - παρότι δεν ήρθε με τυμπανοκρουσίες και... φανφάρες στον Πλατανιά την δουλειά του την κάνει και την κάνει πολύ καλά! Σε τέτοιο βαθμό που ο Πλατανιάς θα ήθελε να κρατήσει τον Μικαλαϊ Σίγκνεβιτς και του χρόνου. Ο χαμογελαστός αλλά και δυναμικός και σχεδόν δίμετρος Σίγκνεβιτς μίλησε στο Gazzetta Match Review για το νέο ξεκίνημα στην καριέρα του με αφορμή την πολύ καλή του εμφάνιση στο Πλατανιάς - ΠΑΣ.

Φέτος ο Σίγκνεβιτς έχει 7 ματς στην Σούπερ Λίγκα με τους Χανιώτες με 2 γκολ (σ.σ. ένα εξ αυτών με τον ΠΑΣ στο 3-3, που είχε και 1 ασίστ) με 1 τέρμα ανά 4.5 τελικές. Έχει 31 πάσες και 3 κλεψίματα σε 476 λεπτά. Στο Κύπελλο έχει 3 παρουσίες με 1 ασίστ.

Αρχικά τοποθετήθηκε για το πως πήρε την απόφαση να έρθει να παίξει μπάλα στην Ελλάδα: «Η προηγούμενή μου χρονιά δεν ήταν όσο καλή θα ήθελα. Γενικά δεν υπήρξε αποδοτική και ουσιαστική για μένα. Ήθελα να κάνω μία νέα αρχή. Είχα ανάγκη από ένα νέο και πολύ καλό ποδοσφαιρικό ξεκίνημα και έκρινα σκόπιμο πως η καλύτερη λύση για μένα θα ήταν ο Πλατανιάς. Είπα γιατί όχι; Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ καλό και δυνατό και ο Πλατανιάς είναι μία καλή ομάδα που αποπνέει υγεία και πολύ καλό κλίμα. Πέρυσι είχε πάει πολύ καλά και έτσι πήρα την απόφαση, που θεωρώ ότι με δικαιώνει».

Στην συνέχεια ξεκαθαρίζει πως «για μένα όλο αυτό που γίνεται είναι πολύ καλό. Πάρα πολύ σημαντικό. Που παίρνω παιχνίδια και προσπαθώ πολύ και βελτιώνομαι. Αυτό ήθελα να κάνω και αυτό κάνω».

Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΣΧΟ ΚΑΙ Η ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛ

Ο Σίγκνεβιτς είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον κόουτς Παράσχο. «Είναι ένας τρομερός κόουτς. Από το ξεκίνημα της συνεργασίας μας μου έδειξε το πόσο σημαντικός είμαι γι' αυτόν και την ομάδα. Απολαμβάνω να παίζω ποδόσφαιρο στον Πλατανιά και το απολαμβάνω να παίζω με τον συγκεκριμένο προπονητή. Μου αρέσει πολύ», υπογραμμίζει σχετικά ο Σίγκνεβιτς.

Όσο για τα τέρματά του αλλά και το γκολ με ΠΑΣ; «Είναι πάρα πολύ σπουδαίο το να σκοράρεις. Για μένα το πλέον βασικό διότι αυτή είναι η δουλειά μου στο γήπεδο. Η μεγάλη δύναμή μου φυσικά είναι και η οικογένειά μου, που είναι μαζί μου στην Ελλάδα, αλλά με έχει βοηθήσει πολύ και η ομάδα του Πλατανιά. Μου έχει δώσει μεγάλη ώθηση. Θα ήθελα να αφιερώσω τα τέρματά μου και στους δικούς μου ανθρώπους αλλά και στους ανθρώπους της ομάδας, όλη την ομάδα και τον κόσμο της», συμπλήρωσε.

Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ

Σε τέτοιες περιπτώσεις και από την στιγμή που υπάρχει δανεισμός υπάρχει και η προφανής ερώτηση. Για το εάν θέλει ο παίκτης να συνεχίσει ή όχι στην ομάδα. Ο Σίγκνεβιτς εμφανίστηκε άκρως θετικός λέγοντας πως «ναι εάν με ρωτάς με τα σημερινά δεδομένα φυσικά και θέλω να μείνω. Μου αρέσει πολύ εδώ. Και το ποδόσφαιρο και όλα. Δεν είναι όμως στο χέρι μου. Δεν εξαρτάται από εμένα. Στην τελική απόφαση και τις όποιες εξελίξεις υπάρξουν παίζουν ρόλο και άλλες παράμετροι (σ.σ. εννοεί την ομάδα όπου ανήκει). Να πάει καλά η χρονιά, να συνεχίσουμε έτσι και σίγουρα θα το συζητήσουμε αυτό το ενδεχόμενο στην συνέχεια».

ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1-2 ΟΠΟΥ ΣΚΟΡΑΡΕ Ο ΣΙΓΚΝΕΒΙΤΣ.

ΕΔΩ ΤΑ ΤΕΡΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΤΣΑΡΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΣ 3-3, ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΣΙΣΤ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα