Αλήθειες και ψέματα από την 19η αγωνιστικη

Θάνος Σαρρής
Αλήθειες και ψέματα από την 19η αγωνιστικη

bet365

Το Μatch Review του gazzetta.gr περνάει από... ανιχνευτή ψεύδους τα γεγονότα της αγωνιστικής και παρουσιάζει τις αλήθειες!

H AEK έχει πλουραλισμό στην επίθεση. Αλήθεια.

Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά 14 διαφορετικούς σκόρερ μετρά η ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και η αναμέτρηση με τη Βέροια, όπου πέντε διαφορετικοί παίκτες βρήκαν δίχτυα, είναι μια... μικρογραφία του συνόλου! Η Ένωση δείχνει ότι διαθέτει μονάδες που έχουν καλή επαφή με το γκολ και όσο οι νίκες συνεχίζονται, τόσο αυξάνεται και η αυτοπεποίθηση.

Το ματς στο Καραϊσκάκη δεν τελείωσε στο πρώτο γκολ. Ψέματα.

Ο Ολυμπιακός φέτος έχει δείξει ότι δυσκολεύεται στην έδρα του απέναντι σε ομάδες που οχυρώνονται, αν δεν βρει το γρήγορο γκολ. Με τον Ηρακλή σκόραρε μόλις στο δεύτερο λεπτό με τον Βιάνα, γεγονός που απελευθέρωσε τους «ερυθρόλευκους», με αποτέλεσμα όχι μόνο να πετύχουν δύο ακόμα γκολ, αλλά να βάλουν και φαντασία στο παιχνίδι τους.

Κουλιμπαλί και Εμποκού ανεβάζουν τον Παναθηναϊκό. Αλήθεια.

Στο διάστημα που έλειψαν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ο Παναθηναϊκός έδειξε εμφανή αδυναμία στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Κουλιμπαλί έδειξε και απέναντι στον ΠΑΣ ότι είναι «κανονικός» και μπορεί να ανταποκριθεί με σαφώς μεγαλύτερη επάρκεια από τους υπόλοιπους σε αυτά που ζητά ο Ουζουνίδης. Ο Εμποκού, από την άλλη, έδειξε στα γήπεδα της Γκαμπόν ότι είναι σε εξαιρετική περίοδο και όπως φάνηκε στους Ζωσιμάδες, μπορεί να δώσει στοιχεία που έλειπαν μεσοεπιθετικά από τον Παναθηναϊκό.

Η φυγή του Ανσαριφάρντ επηρέασε την παραγωγικότητα του Πανιωνίου. Ψέματα.

Έγινε το μεγαλύτερο σίριαλ του Ιανουαρίου, πριν πάει στον Ολυμπιακό. Ο Καρίμ Ανσαριφάντ αποχώρησε από τον Πανιώνιο, ωστόσο η παρέα της Νέας Σμύρνης συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της. Με γκολ που πηγάζουν από την ομαδική δουλειά και πλουραλισμό στους σκόρερ, ο Πανιώνιος βρίσκει τα τέρματα που τον διατηρούν ψηλά στη βαθμολογία.

Η συγκυρία στην «ουρά» βοηθάει την ΑΕΛ. Αλήθεια.

Τα σερί άσχημα αποτελέσματα και η εικόνα που παρουσιάζει έχουν φέρει την ΑΕΛ με την πλάτη στον τοίχο, όμως τα όσα παρουσιάζουν οι άμεσοι ανταγωνιστές τους για την παραμονή, βοηθούν διοίκηση και προπονητή να ατενίζουν το μέλλον με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Ηρακλής, Βέροια και Λεβαδειακός δείχνουν να... χαρίζουν χρόνο στην ομάδα του Κάμπου, καθώς συνεχίζουν να μην παίρνουν βαθμούς.



Ο Αστέρας Τρίπολης δεν άξιζε κάτι παραπάνω στην Τούμπα. Ψέματα.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκει λύσεις και δείχνει ότι οι μεταγραφές τον ανεβάζουν επίπεδο, ωστόσο η αλήθεια είναι πως ο Αστέρας Τρίπολης πήγε στην Τούμπα για να κάνει το παιχνίδι του, έφτιαξε ευκαιρίες, πέτυχε δύο γκολ, αλλά δεν πήρε ούτε βαθμό. Η νίκη σε τέτοια ματς και η επιτυχής ανατροπή του σκορ χτίζουν περισσότερο την ψυχολογία σε μια ομάδα όπως ο δικέφαλος, ο οποίος συνέχισε το σερί του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα