Αλήθειες και ψέματα από την 18η αγωνιστική

Θάνος Σαρρής
Αλήθειες και ψέματα από την 18η αγωνιστική

bet365

Το Μatch Review του gazzetta.gr περνάει από... ανιχνευτή ψεύδους τα γεγονότα της αγωνιστικής και παρουσιάζει τις αλήθειες!

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πρόβλημα στη δημιουργία. Ψέματα.

Οι «πράσινοι» ήταν απογοητευτικοί για ένα ακόμα ματς, αυτή τη φορά εντός έδρας. Είχαν την κατοχή, ωστόσο δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να μείνουν στο μηδέν, παρά τις προσπάθειες από τον πάγκο του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Το παιχνίδι δεν τελειώνει πριν ο διαιτητής σφυρίζει τη λήξη. Αλήθεια.

Κλισέ, αλλά επιβεβαιώνεται συνεχώς. Ο Ατρόμητος με το γκολ του Λε Ταλέκ έμοιαζε να έχει κλειδώσει την νίκη απέναντι στον ΠΑΣ. Oι Περιστεριώτες όμως λογάριαζαν χωρίς τον Κόντε, που με... bazzer beater στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε, αφήνοντας τους γηπεδούχους χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε ματς τους σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο ΠΑΟΚ είναι πιο... ομάδα στον δεύτερο γύρο. Αλήθεια.

Τρίτη σερί νίκη για τον δικέφαλο στο Πρωτάθλημα και πολύ χρήσιμη. Οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν να περάσουν από την έδρα του Παναιτωλικού με αριθμητικό μειονέκτημα δείχνοντας μεγαλύτερη σοβαρότητα και περισσότερη συνοχή, ομαδική λειτουργία και επικοινωνία, γεγονός που τον βοηθάει να χτίζει ψυχολογία και αποτελέσματα.

Ο Ηρακλής θα το παλέψει μέχρι τέλους. Αλήθεια.

Κοντά σε μια μεγάλη νίκη έφτασε ο Ηρακλής απέναντι στην ΑΕΛ, ωστόσο απώλεσε τις ευκαιρίες. Ο Γηραιός είναι βελτιωμένος, το παλεύει αγωνιστικά και μεταγραφικά τον Ιανουάριο, έτσι ώστε να πουλήσει ακριβά το τομάρι του, παρά τα προβλήματα και τη διοικητική αστάθεια.

Ο Ολυμπιακός δεν θα δυσκολευτεί να αντικαταστήσει τον Μιλιβόγιεβιτς, αν τελικά αποχωρήσει. Ψέματα.

Ο «Μίλι» αποτελεί το σημείο αναφοράς στη μεσαία γραμμή του φετινού Ολυμπιακού, έχοντας κομβικό ρόλο τόσο στην ανάπτυξη και το σκοράρισμα, όσο και την ανασταλτική λειτουργία. Τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά τον βοηθούν να κυριαρχεί σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού, ενώ το γεγονός ότι είναι και μέσα στα γκολ τον κάνει ακόμα πιο πολύτιμο. Δεδομένα, αν αποχωρήσει στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου η αντικατάστασή του δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

Η ΑΕΚ έχασε πολύτιμο έδαφος στις προπονητικές επιλογές. Αλήθεια.

Η Ένωση προσπάθησε να διορθώσει μια άστοχη κίνηση, τουλάχιστον ως προς αυτό που ήθελε να παρουσιάσει, με μια ακόμα πιο άστοχη. Η παρένθεση Μοράις έφερε την ΑΕΚ περισσότερο πίσω και η διαφορά φαίνεται τις πρώτες μέρες του Χιμένεθ, ο οποίος κάνει τα βασικά και διαχειρίζεται ορθολογικά το ρόστερ. Μένει να δούμε αν θα καταφέρει να της προσδώσει χαρακτήρα και πλάνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα