Κοντρόλ... δέκα μέτρων

Αντώνης Σαούλης
Κοντρόλ... δέκα μέτρων

bet365

Ο Επστάιν δεν έκανε και το καλύτερο κοντρόλ της καριέρας του όμως πέρασε και τον Μαρινάκη και ο Ευαγγέλλου δεν τον πρόλαβε.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις γκάφα. Ομως δεν έγινε και κάποια... χειρότερη στην 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Η αντίδραση όμως του Μαρινάκη (κυρίως) και του Ευαγγέλλου (λιγότερο) στο γκολ της Κέρκυρας δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή.

Ο Ντένις Επστάιν κάνει λάθος κοντρόλ μια και ανοίγει την μπάλα. Ομως το λάθος του βγήκε σε καλό. Γιατί με αυτό το κοντρόλ ο Γερμανός εξτρέμ της Κέρκυρας πέρασε (!) τον Μαρινάκη κι έφτασε στην μικρή περιοχή χωρίς άλλη επαφή στην μπάλα μιας και ο Ευαγγέλλου δεν τον πρόλαβε.



Ετσι ο Επστάιν απλά πλάσαρε σωστά για να ισοφαρίσει, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι και το τέλος του αγώνα. Πιθανότατα και ο ίδιος ο Μαρινάκης να μην περίμενε αυτό το κοντρόλ από τον Γερμανό. Ομως μία... σκοτωμένη φάση για την Κέρκυρα έγινε γκολ που εν τέλει στοίχισε και δύο βαθμούς από τον Παναθηναϊκό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΕΠΣΤΑΪΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα