Ο... Σέρχιο Ράμος των φτωχών

Αντώνης Σαούλης
Ο... Σέρχιο Ράμος των φτωχών

bet365

Ο αμυντικός του Πανιωνίου σκόραρε για τρίτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα και χάρισε ακόμα μία νίκη στην ομάδα του.

Τι άλλο να ζητήσεις από έναν κεντρικό αμυντικό; Ο 23χρονος στόπερ του Πανιωνίου εκτός του ότι είναι ένας από τους καλύτερους στην Σούπερ Λίγκα (και πέρσι και φέτος), πλέον δίνει λύσεις και στο σκοράρισμα για τους «κυανέρυθρους».

Ο Σπύρος Ρισβάνης (περί ου ο λόγος) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και κόντρα στον Παναιτωλικό για να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Τις προηγούμενες φορές που είχε σκοράρει ο Πανιώνιος είχε πάρει τη νίκη. Και μέσα στη Ξάνθη (νίκη με 2-0) και μέσα στην Λιβαδειά (νίκη με 4-1). Απλά για πρώτη φορά φέτος σκόραρε μέσα στην έδρα του και όχι με το κεφάλι!


Ο Ρισβάνης... ντύθηκε Ανσαριφάρντ και μ' ένα εξαιρετικό πλασέ στη κίνηση άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Ομως δεν αποτελεί σταθερή αξία για το γκολ που έβαλε. Για την ακρίβεια γι' ακόμα ένα γκολ που πέτυχε. Ο Σπύρος Ρισβάνης με αφορμή το τρίτο του γκολ στο πρωτάθλημα δείχνει την εξέλιξή του τα τελευταία δύο χρόνια. Μαζί με τον Πανιώνιο... μεγαλώνει και ο ίδιος ο οποίος δείχνει να είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.



Το ακόμα πιο εντυπωσιακό με την περίπτωση του Ρισβάνη και το πόσο συχνά σκοράρει φέτος είναι πως στις προηγούμενες 73 συμμετοχές του (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) είχε πετύχει μόλις ένα γκολ! Πάλι με την φανέλα του Πανιωνίου αλλά την περσινή σεζόν. Σε 24 ματς με τον Παναθηναϊκό και σε άλλα 49 με τον Πανιώνιο είχε μόλις ένα τέρμα.

Φέτος μετράει ήδη 3 σε 15 συμμετοχές με τους «κυανέρυθρους» και έχει βάλει κι αυτός το δικό του λιθαράκι ώστε ο Πανιώνιος να βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΡΙΣΒΑΝΗ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα