Αλήθειες και ψέματα από την 17η αγωνιστική

Θάνος Σαρρής
Αλήθειες και ψέματα από την 17η αγωνιστική

bet365

Το Μatch Review του gazzetta.gr περνάει από... ανιχνευτή ψεύδους τα γεγονότα της αγωνιστικής και παρουσιάζει τις αλήθειες!


Ο Χιμένεθ άλλαξε την ψυχολογία στην ΑΕΚ. Αλήθεια.

Προφανώς δεν γίνεται ένας προπονητής σε λίγα μόλις 24ωρα να αλλάξει πολλά πράγματα σε μια ομάδα. Το βασικό πλεονέκτημα που επιφέρει μια τέτοια αλλαγή είναι αυτό της ψυχολογίας. Ο Χιμένεθ είναι ένας προπονητής με πάθος και μαχητικό πνεύμα, στοιχεία που έλειπαν από τον προκάτοχό του. Έδειξε από το πρώτο κιόλας ματς ότι πέρασε στους παίκτες του την ανάγκη για restart και μένει να δούμε αν θα καταφέρει να αλλάξει σταδιακά και με τη δουλειά του κι άλλα πράγματα.

Η Κέρκυρα δεν σκοράρει χωρίς Τουράμ. Ψέματα.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έμοιαζε ως αναντικατάστατος για την επιθετική γραμμή της Κέρκυρας, ωστόσο οι Φαίακες στα τρία ματς που λείπει έχουν σημειώσει πέντε γκολ, παίρνοντας μάλιστα και αποτέλεσμα απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός είχε την τύχη με το μέρος του απέναντι στην Ξάνθη. Αλήθεια.

Το ματς με την Ξάνθη έκρυβε αρκετή πίεση για τον Ολυμπιακό. Οι δύο σερί ισοπαλίες, οι ευκαιρίες των φιλοξενούμενων στο πρώτο ημίχρονο, οι αποδοκιμασίες του κόσμου. Ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» αυτή τη φορά βρήκαν ηρεμία και μάλιστα αύξησαν τη διαφορά από τους διώκτες τους, χάρη σε ένα γκολ που ήρθε με τη συνδρομή του αντιπάλου. Την τύχη που του έλειψε σε άλλα ματς, ο Ολυμπιακός την βρήκε σε αυτό με τους «ακρίτες».

Χουχούμης και Μαρινάκης έχουν αδικηθεί στον Παναθηναϊκό. Ψέματα.

Κακά τα ψέματα, οι δύο μπακ του τριφυλλιού έχουν πάρει ευκαιρίες που δεν τις έχουν αξιοποιήσει. Το γεγονός ότι ακόμα θεωρούνται ταλέντα από αρκετούς, μιλάει από μόνο του, καθώς ουσιαστικά πρόκειται για έτοιμους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ωστόσο έχουν δείξει επανειλημμένα ότι έχουν ταβάνι.

Ο Ατρόμητος στηρίζει τους νεότερους ποδοσφαιριστές. Αλήθεια.

Το άφηναν να εννοηθεί στο Περιστέρι μετά την «βαριά» ήττα από την Κέρκυρα, ότι θα στηρίξουν περισσότερο τους ποδοσφαιριστές με προοπτική εξέλιξης. Και το έκαναν πράξη στη Λιβαδειά, όπου Κατράνης και Λημνιός αγωνίστηκαν βασικοί, ενώ ο Βασιλείου μπήκε αλλαγή.

Η ΑΕΛ κινδυνεύει με υποβιβασμό. Αλήθεια.

Ηι διαφορά της από Λεβαδειακό και Βέροια έχει μειωθεί στους δύο βαθμούς. Και όσο οι νίκες δεν έρχονται, η πίεση αυξάνεται. Η έλλειψη ομοιογένειας την κρατάει πίσω και όσο η ζώνη του υποβιβασμού πλησιάζει, τα πράγματα γίνονται και πιο δύσκολα. Το τρίποντο στο ματς με τον ουραγό Ηρακλή μοιάζει επιτακτικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα