Το χειροκρότημα στον Λάζαρο

Αντώνης Σαούλης
Το χειροκρότημα στον Λάζαρο

bet365

Ο Χριστοδουλόπουλος έγινε αλλαγή στο αθηναϊκό ντέρμπι και χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Είναι το αυτονόητο. Αλλά στην Ελλάδα έχει χαθεί η λογική εδώ και πολλά χρόνια. Οπότε όταν συμβαίνουν στιγμές όπως αυτή με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στην Λεωφόρο πρέπει να σταθούμε. Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός αντικαταστάθηκε από τον Μοράις και δέχθηκε το χειροκρότημα του κόσμου με τον ίδιο ν' ανταποδίδει.

«Ο κόσμος του ΠΑΟ μου έκανε ένα πολύ μεγάλο δώρο. Συγκινήθηκα πάρα πολύ και είναι μια στιγμή που θα λέω στα παιδιά μου. Ευχαριστώ πολύ. Δεν υπάρχει άλλη λέξη να πω, γιατί θα χαλάσει την εικόνα. Κρατάς τις καλές στιγμές, αλλά αυτή η στιγμή είναι από τις κορυφαίες. Ό,τι κι αν έχεις κάνει στην καριέρα σου σε κάνει και ανατριχιάζεις», είπε ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Χριστοδουλόπουλος φόρεσε την φανέλα του Παναθηναϊκού για 4,5 χρόνια, πανηγύρισε κι ένα νταμπλ με το «τριφύλλι» πριν φύγει για το εξωτερικό και γυρίσει πάλι πίσω αλλά αυτήν την φορά για την ΑΕΚ. Σ' ένα πολύ κακό ποιοτικά ντέρμπι η συγκεκριμένη στιγμή ήταν αυτή που κρατάμε. Και σίγουρα είναι η στιγμή της 11ης αγωνιστικής για το Match Review.




Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα