Η αυτοκρατορία των Ιρανών

Αντώνης Σαούλης
Η αυτοκρατορία των Ιρανών

bet365

Ο Ανσαριφάρντ μπορεί να έφυγε όμως ο Μασούντ είναι ο φετινός ηγέτης του Πανιωνίου έχοντας συμμετοχή σε οκτώ γκολ στο πρωτάθλημα.

ΟΚ, το μεγάλο όνομα στον Πανιώνιο ήταν ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ομως ο Ιρανός πουλήθηκε στον Ολυμπιακό; Και; Κανένα πρόβλημα για τους «κυανέρυθρους» οι οποίοι πέρασαν και από το Περιστέρι έχοντας τον νέο τους ηγέτη σε πολύ καλή κατάσταση. Ο λόγος φυσικά για τον Σοτζέι Μασούντ ο οποίος με την ασίστ που έδωσε στο γκολ του Σαββίδη έγινε και ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ.

Για ν' ακριβολογούμε είναι ο παίκτης ο οποίος έχει την μεγαλύτερη συμμετοχή στα γκολ του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα. Οκτω! Τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ την στιγμή που ο Ανσαριφάρντ έφυγε για τον Πειραιά με επτά (πέντε γκολ και δύο ασίστ).

Ο Ιρανός έχει αγωνιστεί στα 14 από τα 15 παιχνίδια του πρωταθλήματος (μόνο ο Κόρμπος και ο Γιαννιώτης έχουν το απόλυτο μέχρι στιγμής για λογαριασμό του Πανιωνίου), είναι πέμπτος σε λεπτά συμμετοχής και αν μπορεί κάποιος να του βρει κάτι αρνητικό είναι πως έχει ήδη πέντε κίτρινες κάρτες (γι' αυτό έχει χάσει και το ένα παιχνίδι), τις περισσότερες από κάθε άλλον συμπαίκτη του.



Τα νεύρα του λοιπόν είναι ένα θέμα. Ομως για την ώρα αποτελεί την σταθερή αξία του Match Review για την 11η αγωνιστική. Ο Πανιώνιος είναι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας στο +6 από την έκτη θέση και συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία. Προφανώς και είναι άδικο να σταθούμε μόνο σ' έναν ποδοσφαιριστή ειδικά στη συγκεκριμένη ομάδα.

Ομως ο Μασούντ με τους αριθμούς του για την ώρα είναι η σταθερή αξία του Match Review για την 11η αγωνιστική.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΣΙΣΤ ΤΟΥ ΜΑΣΟΥΝΤ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα