Πασχαλάκης... Κανιθάρες

Αντώνης Σαούλης
Πασχαλάκης... Κανιθάρες

bet365

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα σταμάτησε στις... 17 αποκρούσεις στην Τούμπα τρελαίνοντας αντιπάλους και συμπαίκτες!

Μπήκε από το δεύτερο κιόλας λεπτό σε beast mode. Εκανε διπλή επέμβαση στον Κουλούρη ο οποίος βρέθηκε μόνος του στην μικρή περιοχή. Αυτό ήταν μάλλον αρκετό για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη ο οποίος με το ξανθό του μαλλί θύμιζε έντονα Κανιθάρες. Γιατί στη συνέχεια έβγαζε μέχρι και τα... οφσάιντ.

Ο 27χρονος τερματοφύλακας τελείωσε το παιχνίδι με δεκαεπτά αποκρούσεις! Ναι καλά διαβάσετε. Δεκαεπτά! Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το ματς με τον ΠΑΣ έχοντας 28 τελικές. Οι 17 βρήκαν εστία αλλά εκεί ήταν ο Πασχαλάκης ο οποίος έπαιζε μόνος του τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη κατάφερε και βρήκε δίχτυα στην δεύτερη τελική στον αγώνα (με τον Τζημόπουλο) και στην άλλη πλευρά του γηπέδου ο Πασχαλάκης... έβγαζε μέχρι τις καθυστερήσεις.




Εκτός από τις σπουδαίες του αποκρούσεις, γιατί οι περισσότερες ήταν δύσκολες ο 27χρονος γκολκίπερ ήταν εξαιρετικός και σε όλα τα υπόλοιπα στοιχεία. Δεν είχε προβλήματα στις εξόδους και από ένα σημείο και μετά ήταν σαν να μην υπήρχε άμυνα αλλά μόνο ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ απέναντι στους παίκτες του ΠΑΟΚ.




Μία φορά χρειάστηκε και την τύχη μαζί του. Αλλά μάλλον ήταν ένα ακόμα δείγμα πως σ' εκείνο το παιχνίδι ο Πασχαλάκης δεν θα δεχόταν γκολ. Γιατί στο σουτ του Κλάους η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Μιχαήλ και στη συνέχεια στο δοκάρι. Ηταν η μοναδική φάση που ο Πασχαλάκης δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μηδέν.



Εν τέλει το έκανε. Και δίχως αμφιβολία είναι ο πολυτιμότερος της 2ης αγωνιστικής για το Match Review. Σε μια γεμάτη 90λεπτη εμφάνιση που τελείωσε με 17 επεμβάσεις και το μηδέν στην άμυνα. Ενα τρίποντο αποκλειστικά δικό του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα