Αλήθειες και ψέματα από τη δεύτερη αγωνιστική

Θάνος Σαρρής
Αλήθειες και ψέματα από τη δεύτερη αγωνιστική

bet365

Το Μatch Review του gazzetta.gr περνάει από... ανιχνευτή ψεύδους τα γεγονότα της δεύτερης αγωνιστικής και παρουσιάζει τις αλήθειες!

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κινδυνεύουν να μείνουν εκτός πλέι οφ. Αλήθεια.

Οι δύο δικέφαλοι συνεχίζουν να πετούν βαθμούς και με την εικόνα που παρουσιάζουν οι υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν μια θέση στην πεντάδα, τους μεταφέρουν την πίεση για την συμμετοχή στα πλέι οφ. Φυσικά, υπάρχουν ακόμα αρκετά ματς, όμως τα προβλήματα του ΠΑΟΚ και κυρίως της ΑΕΚ είναι αρκετά και αμφότεροι οι σύλλογοι δυσκολεύονται να βρουν λύσεις σε αυτά. Η μεταγραφική περίοδος που υπάρχει ίσως παίξει το δικό της ρόλο, όμως τη δεδομένη στιγμή τόσο η Ξάνθη, όσο και ο ΠΑΣ με τον Πανιώνιο δείχνουν ότι θα πιέσουν μέχρι τέλους.

Η δυστοκία του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ οφείλεται μόνο στη δική του ανικανότητα. Ψέματα.

Δεδομένα ο ΠΑΟΚ έχει ζήτημα στα τελειώματα, όμως απέναντι στον ΠΑΣ βρήκε απέναντι του και έναν άνθρωπο ο οποίος έκανε το... ματς της ζωής του! Ο Πασχαλάκης έδειξε τις προθέσεις του από το δεύτερο λεπτό, όπου πραγματοποίησε διπλή επέμβαση, πήρε ψυχολογία και στη συνέχεια κατέβασε... ρολά, τα οποία οι επιθετικοί του δικεφάλου δεν κατάφεραν να διασπάσουν, παρότι δημιούργησαν ευκαιρίες.

Ο Σεμπά έχει καταλυτικό ρόλο στον φετινό Ολυμπιακό. Αλήθεια.

Με τρία γκολ και έξι ασίστ στο Πρωτάθλημα, ο Σεμπά είναι στους MVP των «ερυθρολεύκων» μέχρι στιγμής. Ο Βραζιλιάνος τα χάλασε με την αποβολή του απέναντι στην Ξάνθη, ωστόσο είχε προλάβει να κάνει την ενέργεια και να σερβίρει το πρώτο γκολ στον Ιντέγε, κάνοντας ευκολότερα τα πράγματα για την ομάδα του απέναντι στη σκληροτράχηλη Ξάνθη του Λουτσέσκου.

Ο Τόνσο εξελίσσεται σε ηγέτη του Ατρόμητου. Αλήθεια.

Ο Αργεντινός μέσος για ένα ακόμα ματς πήρε την ομάδα του Κορακάκη από το χέρι και την οδήγησε στη νίκη, πετυχαίνοντας δύο γκολ απέναντι στον Λεβαδειακό. Είχε χαρίσει νίκες στην ομάδα του και στα ματς με τη Βέροια και τον Ηρακλή και δείχνει ότι είναι ο άνθρωπος που στα δύσκολα βρίσκει τρόπους για να κάνει τη διαφορά.

Ο Λέτο είναι τελειωμένος. Ψέματα.

Ακόμα και με... ένα πόδι, ακόμα και με προβλήματα φυσικής κατάστασης, η προσωπικότητα και η ηγετική φυσιογνωμία του Σεμπάστιαν Λέτο μοιάζουν μοναδικά στοιχεία σε αυτόν τον Παναθηναϊκό. Ένα ακόμα ματς όδευε προς το μηδέν, ωστόσο ο Αργεντίνος έδωσε τη λύση και έδειξε ότι για τέτοιες στιγμές είναι ιδανικός.

Ο Μασούντ είναι ο άνθρωπος των εκτός έδρας αγώνων. Αλήθεια.

Οι Ιρανοί του Πανιωνίου κάνουν φέτος... παπάδες και ο θόρυβος που έχει σηκωθεί γύρω από το όνομά τους είναι απόλυτα δικαιολογημένος. Ο Ανσαριφάρντ έχει τραβήξει τα περισσότερα βλέμματα, ωστόσο ο Μασούντ είναι εκείνος που κάνει τη διαφορά για τους «κυανέρυθρους» εκτός έδρας. Το έμπειρο δεκάρι άνοιξε το δρόμο για τη νίκη του Πανιωνίου μέσα στο Αγρίνιο, πετυχαίνοντας το τέταρτο εκτός έδρας γκολ του. Έχει βρει επίσης δίχτυα στην Ξάνθη, στη Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή και στη Λιβαδειά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα